Reuzel Matte Styling Paste (100 ml) -muotoiluvaha

Notkea, helposti levittyvä muotoiluvaha, joka antaa keskivahvaa pitoa ilman kiiltoa herkullisen rommin tuoksulla höystettynä. Reuzel Matte Styling Paste -muotoiluvaha tekee kaiken tämän käden käänteessä! Tuote sopii niin pidempiin kuin lyhyisiin hiusmalleihin lisäten tekstuuria ja erottelevuutta hiuksiin.

Sisältää mm. kostetuttavaa rosmariiniuutetta sekä vahvistavaa kortteen juuriuutetta. Vesiliukoisen koostumuksen ansiosta muotoiluvaha on helppo pestä pois.

Reuzel kouluttajamme vinkki: mattapintaisen viimeistelyn aktivoimiseksi, odota että muotoiluvaha on täysin kuivunut ja tämän jälkeen kampaa sekä muotoile hiukset haluamallasi tavalla.

18,90

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Reuzel Matte Styling Paste (100 ml) -muotoiluvaha”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Reuzel Matte Styling Paste (100 ml) -muotoiluvaha

Reuzel Matte Styling Paste on notkea, helposti levittyvä muotoiluvaha, joka antaa keskivahvaa pitoa ilman kiiltoa herkullisen rommin tuoksulla höystettynä. Tuote sopii niin pidempiin kuin lyhyisiin hiusmalleihin lisäten tekstuuria ja erottelevuutta hiuksiin.

Sisältää mm. tuuheuttavaa nokkosenlehtiuutetta, kostetuttavaa rosmariiniuutetta sekä vahvistavaa kortteen juuriuutetta. Vesiliukoisen koostumuksen ansiosta muotoiluvaha on helppo pestä pois. Hienovarainen ja makea rommin tuoksu.

Käyttö: Hiero muotoiluvahaa ensin käsien välissä ja levitä sitten kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin. Mikäli hiuksesi ovat pidemmät ja/tai paksummat, voit levittää vahaa reippaammalla kädellä. Anna vahan kuivua hiuksiin ja kampaa tämän jälkeen läpi mattapintaisen viimeistelyn aktivoimiseksi.

Koko: 100 ml

Muut Reuzel tuotteet löydät täältä!