Reuzel Green – Medium Hold Grease Pomade (113 g)

Katso tuotteen arviot

Öljypohjainen pomade, jossa on keskivahva pito ja tyylikäs kiilto. Kosteutta sitovaa mehiläisvahaa ja teepuuöljyä sisältävä pomade levittyy helposti kuiviin hiuksiin ilman paakkuja. Sopii niin normaaleille kuin tuuheille, kiharoille ja kurittomillekin hiuksille. Tuoksussa alkuperäisen pomaden omenainen tuoksu ripauksella piparminttua.

Reuzel kouluttajamme vinkki: koska öljypohjaiset pomadet ovat vaikeasti poispestäviä, käytä vesiliukoista pomadea pohjalla (esim. Fiber tai Clay) ja öljypohjainen pomade ei tartu niin tiukasti hiukseen ja on siten helppo pestä pois.

Pssst! Tämä näppärän kokoinen purkki sujahtaa kokonsa puolesta postiluukusta, joten saat sen kotiin toimitettuna edullisen Pikkupaketin (3,90€) hinnalla.

22,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

1 arvio tuotteelle Reuzel Green – Medium Hold Grease Pomade (113 g)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Reuzel Green – Medium Hold Grease Pomade (113 g)

Reuzel Green pomade hiusvaha on legendaariseksi jo muodostuneen Hollantilaisen Schorem partureiden kehittämä pomade, jolla saat helposti hallittavuutta ja kiiltoa hiuksiisi. Tuoksuna perinteisen pomaden ominaistuoksu; omenainen, ripauksella piparminttua. Tuote on mehiläisvahapohjainen, ja suosittelemmekin käyttöön hyvää, syväpuhdistavaa shampoota.

Verrattuna Reuzel High Sheen Pomadeen (punainen) on tässä vahassa mielestämme hieman parempi tuki.

Käyttö: Levitä pomade kuivaan tai pyyhekuivaan hiukseen. Kuivassa hiuksessa pito on voimakkaampi. Hiero tuotetta käsiisi kunnes pomade lämpenee ja notkistuu. Vie hiuksiin ja muotoile joko käsin tai kamman kanssa haluamaasi muotoon.

Koko: 113 g

Muut tuotteet valmistajalta: Reuzel

Reuzel on hollantia, ja se tarkoittaa laardia – mikäpä muukaan nimi olisi osuvampi laadukkaille Old School -pomadeille?

Schorem on miesten Old School -parturiliike Rotterdamissa. Liikkeessä on erikoistuttu klassisiin miesten hiustyyleihin; pompadour ja flattop muiden muassa ovat liikkeen arkea. Liikkeen perustajat Leen ja Bertus aloittivat uransa vain 14-vuotiaina intohimosta miesten klassisiin hiustenleikkauksiin. Omaan, vaativaan makuunsa ja usean vuosikymmenen parturointikokemukseensa pohjautuen nämä parturimestarit ovat luoneet myös Reuzel hius- ja partatuotesarjan, joka on suunniteltu perinteitä kunnioittaen, mutta vastaamaan nykypäivän modernien miesten korkeisiin vaatimuksiin.

Reuzelin tuotteissa kunnioitetaan vanhan ajan pomade-henkeä; menneisyydessä pomadet oli valmistettu eläinrasvasta ja hajustettu omenoilla. Modernit, synteettisesti valmistetut pomadet mukailevat yhä mennyttä, ja monissa tuoksuukin perinteinen omena.