Reuzel Tea Tree 3-in-1 Shampoo, Conditioner & Body Wash (100ml) matkakoko

REUZEL 3-IN-1 TEA TREE SHAMPOO, CONDITIONER & BODY WASH

Reuzelin uutuushampoo pesee koko miehen: vartalon, hiukset ja toimiipa tuote vielä hoitoaineenakin. Helpompaa tuotetta peseytymiseen saa hakea! Raikkaan vihermintun ja teepuun tuoksulla varustettu shampoo rauhoittaa ihoa, kosteuttaa ja hoitaa päänahkaa ja sopii päivittäiseen käyttöön.

Kätevä koko matkalle tai treenikassiin!

Reuzel kouluttajamme vinkki: Pidä tämä must have -tuote toilettilaukussasi, niin se kulkee aina mukanasi treenikassissa, matkoilla ja tien päällä!

9,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Reuzel Tea Tree 3-in-1 Shampoo, Conditioner & Body Wash (100ml) matkakoko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Reuzel Tea Tree 3-in-1 Shampoo

Ihoa ja hiuksia hoitava Reuzel Tea Tree 3-in-1  Shampoo, Conditioner & Body Wash on täydellinen tuote koko vartalon pesuun päästä varpaisiin. Raikas vihermintun ja teepuun tuoksu. Rauhoittaa ihoa, kosteuttaa ja hoitaa päänahkaa.

Käyttö: Levitä märkiin hiuksiin ja kostealle iholle. Huuhtele huolellisesti.

Koko: 100 ml

Reuzel on hollantia, ja se tarkoittaa laardia – mikäpä muukaan nimi olisi osuvampi laadukkaille, old school -pomadeille?

Schorem on miesten Old School -parturiliike Rotterdamissa. Liikkeessä on erikoistuttu klassisiin miesten hiustenleikkauksiin; pompadour ja flattop muiden muassa ovat liikkeen arkea. Liikkeen perustajat Leen ja Bertus ovat luoneet Reuzel -tuotteet yli viidenkymmenen vuoden parturointikokemukseensa ja vaativaan makuunsa pohjautuen.

Reuzel -tuotteissa kunnioitetaan vanhan ajan pomade-henkeä; menneisyydessä pomadet oli valmistettu eläinrasvasta ja hajustettu omenoilla. Modernit, synteettisesti valmistetut pomadet mukailevat yhä mennyttä, ja monissa tuoksuukin perinteinen omena.