The Bluebeards Revenge palashampoo (50g)

Sano hyvästit muoville! Kookosöljyllä ja raikkaan maskuliinisella tuoksulla varustettu BBR:n uusi palashampoo on loistava vaihtoehto pullotetuille shampoille, ja jättää niin hiukset kuin omantunnonkin puhtaammaksi kuin koskaan aiemmin!

Pesee hiukset tehokkaasti niin liasta ja muotoilutuotteista kuin synneistäkin. Kookosöljyä sisältävä shampoo kosteuttaa hiuksia pesun lomassa jättäen hiuksiin raikkaan tuoksun. Riittoisa palashampoo vastaa kahta pulloshampoota.

100% muoviton palashampoo on pakattu kierrätetystä kartongista valmistettuun pakkaukseen 🌱

8,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “The Bluebeards Revenge palashampoo (50g)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

The Bluebeards Revenge palashampoo (50g)

Sano hyvästit muoville! Kookosöljyllä ja raikkaan maskuliinisella tuoksulla varustettu The Bluebeards Revengen uusi palashampoo on loistava vaihtoehto pullotetuille shampoille ja jättää niin hiukset kuin omantunnonkin puhtaammaksi kuin koskaan aiemmin! Sulfaatiton ja parabeeniton koostumus muodostaa paksun vaahdon, joka pesee hiukset niin liasta ja  muotoilutuotteista kuin synneistäkin.

Tuotteessa on raikkaan miehekäs, BBR:n original-tuoksu Madagaskarin vaniljaa, klassista santelipuuta ja patchulia.

Käyttö: Hiero palashampoota tuotetta kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele pois lämpimällä vedellä. Riittoisa eli pieni määrä tuotetta riittää. Säilytä kuivassa paikassa pesujen välillä.

Ominaisuudet: 

  • Täysin muoviton shampoo tulee kierrätetystä kartongista valmistetussa pakkauksessa
  • Riittoisa = Yksi palashampoo vastaa noin kahta pulloshampoota
  • 100% vegaaninen = kookosöljystä valmistettu shampoo kosteuttaa hiuksia samalla pesten pois likaa ja muotoilutuotteita
  • 100% Cruelty Free
  • SLS Free
  • Paraben Free
  • UK Made

Raaka-aineet: Sodium Coco-Sulfate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Aqua, Parfum, Benzyl Benzoate, Linalool, Limonene, Coumarin.

Koko: 50 g

Tsekkaa myös muut The Bluebeards Revenge -tuotteet!

The Bluebeards Revenge tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja tarvikkeita mm. parranajoon, viiksien ja parran hoitoon sekä muotoilu- ja hoitotuotteita hiuksille. Tuotesarjan tarina alkoi vuonna 2010 Englannissa ja suuren suosion saavuttamana tuotteita myydään nykyään jo yli 100 eri maassa.

Tuotesarja panostaa voimakkaasti ympäristöystävällisiin ratkaisuihin ja onkin luopunut monista turhista pakkausmateriaaleista, käyttää kierrätettyä muovia ja niissä tapauksissa, joissa muovittomuus on mahdollista, siihen tartutaan. Lisäksi nykyisin kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia. Tuotteet tunnistaa pääkallo logosta.

Sarjan ideologian mukaan jokaisen modernin miehen tulisi panostaa hiukan enemmän itseensä ja nauttia laadukkaista tuotteista joka päivä. Tämä Iso-Britannian lahja maailmalle tarjoaa kaiken mitä mies komeudenhoitoon tarvitsee – ammattitaidolla mutta aina pilke silmäkulmassa!