Solomon’s ALTAIS Eau de Parfum -tuoksu 100ml

Solomon’s Altais on Eau de Parfum tuoksu, jolla on kaksi sielua. Tuoksu on yhtäaikaa voimakas ja makea. Ainutlaatuinen kuten sinä!

Erittäin koukuttava ja miehekäs tuoksu on yhdistelmä raikasta olibaanihartsia (aromaattinen pihka, jota saadaan olibaani-puista), herkkää freesiaa ja villiorvokkia yhdistettynä mausteisen puisiin vivahteisiin.

 

79,90

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Solomon’s ALTAIS Eau de Parfum -tuoksu 100ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Solomon’s ALTAIS Eau de Parfum Edp -tuoksu (100 ml)

Solomon’s ALTAIS Eau de Parfum on tuoksu, jolla on kaksi sielua. Tuoksu on yhtäaikaa voimakas ja makea. Ainutlaatuinen kuten sinä! Vakuuttava. Päättäväinen. Elegantti.

Altais -linja on saanut inspiraation tähdistä ja Altais on Lohikäärmeen tähdistön kirkkain tähti. Tuoksu on suunnattu miehille, jotka haluavat antaa persoonallisuuden näkyä ja tuntea itsensä aina itsevarmaksi. Erittäin koukuttava tuoksu on yhdistelmä raikasta olibaanihartsia (aromaattinen pihka, jota saadaan olibaani-puista), herkkää freesiaa ja villiorvokkia yhdistettynä mausteisen puisiin vivahteisiin oud, santeli- ja setripuuta.

Tuoksunuotit:
Ensituoksu: freesia, kumina, olibaanihartsi (pihka)
Sydäntuoksu: setripuu, kataja, orvokki
Pohjatuoksu: ruusupuu, myski, santelipuu, oud

Koko: 100ml

Varoitus: Erittäin syttyvää. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Pidä lasten ja eläinten ulottumattomissa. Älä suihkuta herkille kankaille.

Tutustu myös Altais-linjan partavoide ja partaöljy.

Italiassa perustettu Solomon’s -tuotesarja tarjoaa kasviperäisiä parta- ja hiustuotteita miehille. Tuotesarjan perustajat halusivat kehittää ainutlaatuisen sarjan jossa raaka-aineet ovat tarkasti valikoituja ja tuotteet suunniteltu vaativaan makuun.

Natural, Cruelty free and Made in Italy. Only for important beards!