The Bluebeards Revenge vegaaninen suihkusaippua (300 ml)

Marulaöljyä sisältävä suihkusaippua pesee tehokkaasti säilyttäen ihon luonnollisen kosteustasapainon. Raikas tuoksu pitää sisällään Madagaskarin vaniljaa, setripuuta ja patsulia.

Vegaaninen suihkusaippua on pakattu 100% kierrätetystä muovista valmistettuun pulloon🌱

 

13,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “The Bluebeards Revenge vegaaninen suihkusaippua (300 ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

The Bluebeards Revenge vegaaninen suihkusaippua – Original Body Wash (300 ml)

Virkistävä vegaaninen suihkusaippua Original Body Wash on suunniteltu juuri miehille – tuotteessa on vastustamattoman raikas ja maskuliininen tuoksu. Suihkusaippua on erittäin riittoisaa, joten pieni määrä tuotetta riittää koko vartalon puhdistamiseen. Varo vinkkaamasta vastakkaiselle sukupuolelle tai tuotteesi loppuu ennen kuin huomaatkaan!

Raaka-aineet: Aqua, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfoacetate, Glycerin, Glyceryl Distearate, Phenoxyethanol, Parfum, Sclerocarya Birrea (Marula) Oil, Benzyl Benzoate,Linalool,Limonene,Coumarin, Citral, Euganol.

Hyvä tietää: 

  • 100% Vegan & Vegetarian Friendly
  • 100% Cruelty Free
  • Bottle Made From 100% Recycled Plastic
  • 100% Recyclable
  • SLS Free
  • Paraben Free
  • UK Made

Koko:  300 ml

Muut The Bluebeards Revenge tuotteet löydät täältä!

The Bluebeards Revenge tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja tarvikkeita mm. parranajoon, viiksien ja parran hoitoon sekä muotoilu- ja hoitotuotteita hiuksille. Tuotesarjan tarina alkoi vuonna 2010 Englannissa ja suuren suosion saavuttamana tuotteita myydään nykyään jo yli 100 eri maassa.

Tuotesarja panostaa voimakkaasti ympäristöystävällisiin ratkaisuihin ja onkin luopunut monista turhista pakkausmateriaaleista, käyttää kierrätettyä muovia ja niissä tapauksissa, joissa muovittomuus on mahdollista, siihen tartutaan. Lisäksi nykyisin kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia. Tuotteet tunnistaa pääkallo logosta.

Sarjan ideologian mukaan jokaisen modernin miehen tulisi panostaa hiukan enemmän itseensä ja nauttia laadukkaista tuotteista joka päivä. Tämä Iso-Britannian lahja maailmalle tarjoaa kaiken mitä mies komeudenhoitoon tarvitsee – ammattitaidolla mutta aina pilke silmäkulmassa!