The Bluebeards Revenge -partasutiteline

Pidennä partasutisi elinikää tyylikkäällä partasutitelineellä!

Akryylinen teline on erinomainen sudin säilytykseen ja oikeaoppiseen kuivattamiseen. Sopii kaikkiin 21mm kaulalla oleviin partasuteihin.

 

7,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “The Bluebeards Revenge -partasutiteline”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Partasutiteline – The Bluebeards Revenge

Partasutiteline, joka pidentää partasutisi elämää! Akryylinen partasutiteline on erinomainen sudin säilytykseen ja oikeaoppiseen kuivattamiseen. Sopii kaikkiin 21mm kaulalla oleviin suteihin . Luonnollisesti teline on myös varustettu The Bluebeards Revenge -logolla.

Ominaisuudet:

  • Valmistettu kestävästä, läpinäkyvästä akryylistä
  • Saa kiinnitettyä mille tahansa pinnalle
  • Telinettä koristaa The Bluebeards Revenge -logo
  • Sopii kaikille partasudeille, joissa 21mm kaula

Katso myös muut The Bluebeards Revenge -parranajotarvikkeet

The Bluebeards Revenge tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja tarvikkeita mm. parranajoon, viiksien ja parran hoitoon sekä muotoilu- ja hoitotuotteita hiuksille. Tuotesarjan tarina alkoi vuonna 2010 Englannissa ja suuren suosion saavuttamana tuotteita myydään nykyään jo yli 100 eri maassa.

Tuotesarja panostaa voimakkaasti ympäristöystävällisiin ratkaisuihin ja onkin luopunut monista turhista pakkausmateriaaleista, käyttää kierrätettyä muovia ja niissä tapauksissa, joissa muovittomuus on mahdollista, siihen tartutaan. Lisäksi nykyisin kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia. Tuotteet tunnistaa pääkallo logosta.

Sarjan ideologian mukaan jokaisen modernin miehen tulisi panostaa hiukan enemmän itseensä ja nauttia laadukkaista tuotteista joka päivä. Tämä Iso-Britannian lahja maailmalle tarjoaa kaiken mitä mies komeudenhoitoon tarvitsee – ammattitaidolla mutta aina pilke silmäkulmassa!

Katso sarjan muut tuotteet täältä.