Pre-Shave Oil parranajoöljy – The Bluebeards Revenge (100 ml)

Katso tuotteen arviot

Pre-Shave -parranajoöljy takaa pehmeämmän, sileämmän ja ihoa vähemmän ärsyttävän parranajon. Täydellinen tuote etenkin herkkäihoisille! Kesyttää kaikkein itsepäisimmätkin karvat ja vähentää kitkaa ihon ja terän välillä taaten miellyttävän parranajokokemuksen.

Tosimiehet öljyävät aina ensin itsensä!

13,90

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

1 arvio tuotteelle Pre-Shave Oil parranajoöljy – The Bluebeards Revenge (100 ml)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Pre-Shave Oil parranajoöljy – The Bluebeards Revenge (100 ml)

Pre-Shave -parranajoöljy takaa pehmeämmän, sileämmän ja ihoa vähemmän ärsyttävän parranajon. Tosimiehet öljyävät aina ensin itsensä! Täydellinen tuote miehille joilla voimakas parrankasvu ja herkkä iho.

Ominaisuudet:

  • eri luonnollisten öljyjen muodostama kokonaisuus helpottaa parranajoa vähentämällä kitkaa terän ja ihon välillä
  • raikas, maskuliininen tuoksu
  • vegaaninen koostumus

Käyttö: Hiero öljyä partaasi niin kauan että öljy imeytyy partaan ja ihoon. Sen jälkeen levitä partavaahto öljyn päälle. Aja parta ja nauti!

Raaka-aineet: Ricinius communis seed oil, olea europaea fruit oil, benzyl benzoate, coumarin, hydroxyisohexyl, 3-cyclohexene, carboxaldehyde, limonene, linalool.

Koko: 100ml

Katso myös muut tosimiesten The Bluebeards Revenge -tuotteet

The Bluebeards Revenge tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja tarvikkeita mm. parranajoon, viiksien ja parran hoitoon sekä muotoilu- ja hoitotuotteita hiuksille. Tuotesarjan tarina alkoi vuonna 2010 Englannissa ja suuren suosion saavuttamana tuotteita myydään nykyään jo yli 100 eri maassa.

Tuotesarja panostaa voimakkaasti ympäristöystävällisiin ratkaisuihin ja onkin luopunut monista turhista pakkausmateriaaleista, käyttää kierrätettyä muovia ja niissä tapauksissa, joissa muovittomuus on mahdollista, siihen tartutaan. Lisäksi nykyisin kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia. Tuotteet tunnistaa pääkallo logosta.

Sarjan ideologian mukaan jokaisen modernin miehen tulisi panostaa hiukan enemmän itseensä ja nauttia laadukkaista tuotteista joka päivä. Tämä Iso-Britannian lahja maailmalle tarjoaa kaiken mitä mies komeudenhoitoon tarvitsee – ammattitaidolla mutta aina pilke silmäkulmassa!