Shaving Solution -parranajogeeli The Bluebeards Revenge (150ml)

Täysin muovittomaan pakkaukseen pakattu, vegaaninen Shaving Solution -parranajogeeli on täydellinen ratkaisu sudittomaan parranajoon! Tässä hybridituotteessa yhdistyy geelin helppous sekä partavaahdon mukavuus. Silkkinen koostumus levittyy helposti sormin ja suojaa ihoa ajon aikana. Geelin sisältämät raaka-aineet, kuten aloe vera, suojaavat, kosteuttavat ja vähentävät parranajon jälkeistä punostusta ja ihoärsytystä.

Tuotteessa on raikas Madagaskarin vaniljan, setripuun ja patsulin tuoksu.

16,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Shaving Solution -parranajogeeli The Bluebeards Revenge (150ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Shaving Solution -parranajogeeli The Bluebeards Revenge (150ml)

Shaving Solution -parranajogeeli on täydellinen ratkaisu sudittomaan parranajoon! Kiireisille miehille, jotka haluavat täydellisen parranjokokemuksen nopeasti ja helposti.

Ominaisuudet:

  • Innovatiivinen geeli, josta muodostuu runsas ja perinteinen partavaahto ilman sutia ja kulhoa
  • Suunniteltu suojaamaan ihoa kuivumiselta ja ärsytykseltä
  • Aloe vera -uute vähentää parranajon jälkeistä punotusta ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti

Käyttö: Pese kasvot lämpimällä vedellä. Hiero sopiva määrä tuotetta partaan. Aja parta ja huuhtele puhtaalla vedellä.

Raaka-aineet: Aqua, Stearic acid, Triethanolamine, Cocodiethanolamide, Glycereth 7, C12-C15 alkyl benzoate, Peg/ppg 14/4 dimethicone, Behentrimonium methosulfate, Hydroxyethyl Cellulose, Cetyl Alcohol, Parfum, Glycerin, Aloe Barbadensis leaf extract, Phenoxyethanol, Benzyl Benzoate, Linalool

Koko: 150ml

Tsekkaa myös muut The Bluebeards Revenge -tuotteet parranajoon!

The Bluebeards Revenge tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja tarvikkeita mm. parranajoon, viiksien ja parran hoitoon sekä muotoilu- ja hoitotuotteita hiuksille. Tuotesarjan tarina alkoi vuonna 2010 Englannissa ja suuren suosion saavuttamana tuotteita myydään nykyään jo yli 100 eri maassa.

Tuotesarja panostaa voimakkaasti ympäristöystävällisiin ratkaisuihin ja onkin luopunut monista turhista pakkausmateriaaleista, käyttää kierrätettyä muovia ja niissä tapauksissa, joissa muovittomuus on mahdollista, siihen tartutaan. Lisäksi nykyisin kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia. Tuotteet tunnistaa pääkallo logosta.

Sarjan ideologian mukaan jokaisen modernin miehen tulisi panostaa hiukan enemmän itseensä ja nauttia laadukkaista tuotteista joka päivä. Tämä Iso-Britannian lahja maailmalle tarjoaa kaiken mitä mies komeudenhoitoon tarvitsee – ammattitaidolla mutta aina pilke silmäkulmassa!