Shaving Cream partavaahto – The Bluebeards Revenge (100 ml)

Partavaahto on suunniteltu helpottamaan parranajoa ja vähentämään parranajosta aiheutuvia ongelmia kuten ihon ärsytystä sekä poltteen tunnetta. Vegaaniystävällinen tuote suojaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Parhaimman tuloksen saa pyöräyttämällä kuohkeaksi vaahdoksi partasudin avulla, mutta voi käyttää myös ilman sutia. Pehmittää itsepäisen sängen ja takaa miellyttävän ajokokemuksen.

Nosta parranajosi seuraavalle tasolle tällä partureiden suosimalla partavaahdolla!

13,90

Varastossa

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Shaving Cream partavaahto – The Bluebeards Revenge (100 ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Shaving Cream partavaahto – The Bluebeards Revenge (100 ml)

Partavaahto on suunniteltu helpottamaan parranajoa ja samalla vähentämään parranajosta aiheutuvia ongelmia kuten esim. ihon ärsytystä sekä poltteen tunnetta iholla. Vaahto kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Veden kanssa vaahdokkeesta tulee erittäin täyteläinen ja paksu. Tuotteessa on raikas tuoksu. Palkittu ja pertureiden suosima partavaahto nostaa parranajosi seuraavalle tasolle!

Ominaisuudet:

  • Voidaan käyttää perinteisessä märkäajossa partasudilla tai ilman
  • Pehmittää sängen ja nostaa partakarvat esiin tehden parranajosta miellyttävämpää ja saaden aikaan sileämmän tuloksen
  • Tuotteen sisältämä kookosöljy vähentää kitkaa parran ja terän välissä

Käyttö: Parhaan tuloksen saat käyttämällä partasutia. Pienellä investoinnilla parannat parranajokokemustasi. Suti nostaa partakarvoja pystyyn, tekee paremman vaahdokkeen ja valmistelee ihon ajoa varten. Lisää mantelin kokoinen määrä cremeä sutiin ja vaahdota vaahto kasvoillesi. Yhden purkin pitäisi kestää noin 50 parranajon verran.

Raaka-aineet: Aqua, stearic acid, myristic acid, potassium hydroxide, coconut fatty acid, glycerin, parfum, sodium hydroxide, triethanolamine, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, benzyl benzoate, linalool, limonene.

Koko: 100ml

Tsekkaa myös muut parranajoa helpottavat tuotteet Bluebeardsilta!