Risu Raw White (30 ml) -hajusteeton partaöljy

Kotimainen, arganöljypohjainen partaöljy on hajusteeton. Partaöljy hoitaa ja kosteuttaa sekä partaa että ihoa parran alla. Pehmeän ja huolitellun parran takaava tuote.

Suomalaista käsityötä arvostavalle!

Muut tuotteet valmistajalta: Risu

27,90

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Risu Raw White (30 ml) -hajusteeton partaöljy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tuoteseloste

Risu Raw White (30 ml) hajusteeton partaöljy

Hajusteherkän partamiehen paras kaveri; hajusteeton Raw White partaöljy. Risu Raw White on hajusteeton partaöljy (tuotteessa oleva erittäin mieto tuoksu tulee raaka-aineista). Sopii hyvin mm. eteerisistä öljyistä mahdollista allergiaa saaville tai jos toiveissa on kaikkein miedoimmalle tuoksuva partaöljy. Tuotteessa ei ole käytetty synteettisiä raaka-aineita.

Öljy hoitaa myös ihoa parran alla, joten säännöllisellä käytöllä vältät ihon hilseilyn ja kutiamisen tehokkaasti.

Ominaisuudet:

  • Argan-öljy: Risu-partaöljyjen pohjaöljynä toimii ylellinen Argan-öljy. Ihon normaalille toiminnalle elintärkeissä rasvahapoissa rikas Argan-öljy hoitaa, pehmentää ja suojaa partakarvaa ja ihoa tehokkaasti.
  • Tyrni-öljy: Suomen luonnosta löytyvä raaka-aine, tyrniöljy, on korkean C-vitamiinipitoisuutensa vuoksi oikea tähtipelaaja ihon ja parran hyvinvoinnin edistämisessä. Ihoa rauhoittava, ja ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva raaka-aine auttaa suojaamaan ihoa ja karvaa ulkoisilta haittatekijöiltä ja ihoärsytykseltä.
  • Aprikoosisiemenöljy: Runsaasti rasvahappoja ja  A- & E-vitamiineja sisältävä öljy kosteuttaa , ravitsee ja elvyttää tehokkaasti sekä rauhoittaa ärtynyttä ihoa.
  • Rypälesiemenöljy: Todellinen ihonhoidon tehopakkaus sisältää runsaasti ihon hyvinvoinnille tärkeää E-vitamiinia. Tämä antioksidanttinen supersankari taistelee näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan ja vahvistaa ihon luontaista suojakykyä.

Käyttö: pese partasi lämpimällä vedellä käyttäen partashampoota. Ota muutama tippa öljyä ja lämmitä kämmeniesi välissä, hiero öljy partaasi sekä ihoon parran alla. Sopii päivittäiseen käyttöön. Aloita muutamalla tipalla ja lisää tarvittaessa parran pituuden ja tuuheuden mukaan.

Raaka-aineet: Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Vitis vinifera (Grape) seed oil, Prunus Armeniaca (Apricot kernel) oil, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Seed Oil.

Koko: 30 ml

Valmistusmaa: Suomi

Muut kotimaiset Risu-tuotteet löydät täältä!