Risu Raw White (30 ml) -hajusteeton partaöljy

Kotimainen ja hajusteeton Raw White hoitaa ja kosteuttaa sekä partaa että ihoa parran alla. Tämä ravitseva parranpelastaja koostuu kaikkein hoitavimmista luonnonöljyistä; argan-, aprikoosinkivi-, rypälesiemen- ja tyrniöljy hellivät kuivaa partaa ja ihoa tehden niistä terveet ja elinvoimaiset.

Suomalaista käsityötä arvostavalle!

27,90

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Risu Raw White (30 ml) -hajusteeton partaöljy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Risu Raw White (30 ml) hajusteeton partaöljy

Hajusteherkän partamiehen paras kaveri; hajusteeton Raw White partaöljy. Risu Raw White on hajusteeton partaöljy (tuotteessa oleva erittäin mieto tuoksu tulee raaka-aineista). Sopii hyvin mm. eteerisistä öljyistä mahdollista allergiaa saaville tai jos toiveissa on kaikkein miedoimmalle tuoksuva partaöljy. Tuotteessa ei ole käytetty synteettisiä raaka-aineita.

Öljy hoitaa myös ihoa parran alla, joten säännöllisellä käytöllä vältät ihon hilseilyn ja kutiamisen tehokkaasti.

Ominaisuudet:

  • Arganöljy: Risu-partaöljyjen pohjaöljynä toimii ylellinen Argan-öljy. Ihon normaalille toiminnalle elintärkeissä rasvahapoissa rikas Argan-öljy hoitaa, pehmentää ja suojaa partakarvaa ja ihoa tehokkaasti.
  • Tyrniöljy: Suomen luonnosta löytyvä raaka-aine, tyrniöljy, on korkean C-vitamiinipitoisuutensa vuoksi oikea tähtipelaaja ihon ja parran hyvinvoinnin edistämisessä. Ihoa rauhoittava, ja ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva raaka-aine auttaa suojaamaan ihoa ja karvaa ulkoisilta haittatekijöiltä ja ihoärsytykseltä.
  • Aprikoosinkiviöljy: Runsaasti rasvahappoja ja  A- & E-vitamiineja sisältävä öljy kosteuttaa , ravitsee ja elvyttää tehokkaasti sekä rauhoittaa ärtynyttä ihoa.
  • Rypälesiemenöljy: Todellinen ihonhoidon tehopakkaus sisältää runsaasti ihon hyvinvoinnille tärkeää E-vitamiinia. Tämä antioksidanttinen supersankari taistelee näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan ja vahvistaa ihon luontaista suojakykyä.

Käyttö: pese partasi lämpimällä vedellä käyttäen partashampoota. Ota muutama tippa öljyä ja lämmitä kämmeniesi välissä, hiero öljy partaasi sekä ihoon parran alla. Sopii päivittäiseen käyttöön. Aloita muutamalla tipalla ja lisää tarvittaessa parran pituuden ja tuuheuden mukaan.

Raaka-aineet: Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Vitis vinifera (Grape) seed oil, Prunus Armeniaca (Apricot kernel) oil, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Seed Oil.

Koko: 30 ml

Valmistusmaa: Suomi

Muut kotimaiset Risu-tuotteet löydät täältä!

Risu Brand – kotimaista käsityötä

Vuonna 2015 perustettu Risu Brand syntyi intohimosta luoda parranhoitosarja miehille, jotka arvostavat laatua ja kotimaista käsityötä. Tuotteet saavat inspiraationsa niin pohjoisen karusta luonnosta kuin kaupungin sykkeestäkin. Sarjan kulmakivet ovat alusta lähtien olleet luonnonmukaisuus, laatu, suomalaisuus ja aito asiakaslähtöisyys.

Brändistä on kasvanut Suomen johtava kotimainen miehille suunnattu luonnonkosmetiikkasarja. Sarja sisältää tuotteita hiusten ja parranhoitoon, ja viimeisimpänä merkki laajensi valikoimaansa myös Risu x Jokipiin Pellava Collection -saunatuotteilla.

Kaikki tuotteet valmistetaan huolellisesti valituista korkealaatuisista raaka-aineista käsityönä Suomessa ja ne ovat laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta ensiluokkaisia tuotteita; niissä ei esimerkiksi käytetä synteettisiä raaka-aineita. Miedot, maanläheiset tuoksut on valittu huolella palvelemaan käyttäjäänsä parhaalla mahdollisella tavalla.