Risu Afternoon Orange – partaöljy (30 ml)

Kotimaisessa, bergamottiöljyä sisältävässä partaöljyssä on Risu-tuotteille ominainen metsäisen raikas tuoksu ripauksella lempeää sitrusta. Bergamottiöljyllä on antibakteerisia, antiseptisiä ja partaa pehmittäviä ominaisuuksia, joten partaöljy takaa huolitellun ja pehmeän parran hoitaen ja kosteuttaen samalla ihoa parran alla.

Hoitavien ominaisuuksiensa lisäksi bergamottiöljy karkoittaa myös hyttysiä, joten tässä oiva tuote kesä- ja mökkikaudelle!

Suomalaista käsityötä arvostavalle!

34,90

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Risu Afternoon Orange – partaöljy (30 ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Risu Afternoon Orange Partaöljy

Kotimainen Risu Afternoon Orange partaöljy. Tuotteessa ei ole käytetty mitään synteettisiä raaka-aineita. Partaöljy hoitaa myös ihoa parran alla, joten säännöllisellä käytöllä vältät ihon hilseilyn ja kutiamisen tehokkaasti.

Partaöljy koostuu monipuolisesta sekoituksesta tarkoin valikoituja luonnonöljyjä, laskelmoidusti erilaisin kasviuuttein täydennettynä.

Ominaisuudet:

  • Arganöljy: Risu-partaöljyjen pohjaöljynä toimii ylellinen Argan-öljy. Ihon normaalille toiminnalle elintärkeissä rasvahapoissa rikas Argan-öljy hoitaa, pehmentää ja suojaa partakarvaa ja ihoa tehokkaasti.
  • Tyrniöljy: Suomen luonnosta löytyvä raaka-aine, tyrniöljy, on korkean C-vitamiinipitoisuutensa vuoksi oikea tähtipelaaja ihon ja parran hyvinvoinnin edistämisessä. Ihoa rauhoittava, ja ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva raaka-aine auttaa suojaamaan ihoa ja karvaa ulkoisilta haittatekijöiltä ja ihoärsytykseltä.
  • Aprikoosinkiviöljy: Runsaasti rasvahappoja ja  A- & E-vitamiineja sisältävä öljy kosteuttaa, ravitsee ja elvyttää tehokkaasti sekä rauhoittaa ärtynyttä ihoa.
  • Rypälesiemenöljy: Todellinen ihonhoidon tehopakkaus sisältää runsaasti ihon hyvinvoinnille tärkeää E-vitamiinia. Tämä antioksidanttinen supersankari taistelee näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan ja vahvistaa ihon luontaista suojakykyä
  • Bergamottiöljy: Bergamotti-öljyn antibakteeriset ominaisuudet ennaltaehkäisevät tulehdusten syntyä, samalla rauhoittaen ärtynyttä ihoa.

Tuoksu: Suosikkituoksu Afternoon Orange on herkullisen hienostunut ja nimensä mukaisesti lämpimän sitruksisen tuoksuelämyksen antava partaöljy. Tuoksun pohjana toimii sitruunan ja bergamotin yhdistelmä.

Käyttö: pese partasi lämpimällä vedellä käyttäen partashampoota. Ota muutama tippa öljyä ja lämmitä kämmeniesi välissä, hiero öljy partaasi sekä ihoon parran alla. Aloita muutamalla tipalla ja lisää tarvittaessa parran pituuden ja tuuheuden mukaan.

Raaka-aineet: Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Vitis vinifera (Grape) seed oil, Prunus  Armeniaca (Apricot kernel) oil, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Seed Oil, Essential oils (Citrus aurantium bergamia – Bergamont, Citrus limonium – Lemon, Citrus aurantifolia – Lime, Rosmarinus offinalis – Rosemary)

Koko: 30 ml

Valmistusmaa: Suomi

Risu Brand -tuotteet valmistetaan Suomessa käsityönä ja ne ovat laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta ensiluokkaisia tuotteita. Miedot, maanläheiset tuoksut on valittu huolella palvelemaan käyttäjäänsä parhaalla mahdollisella tavalla. Tuotteissa ei ole käytetty mitään synteettisiä raaka-aineita.