Risu UKKO – partaöljy (30 ml)

GROOMin ja Risun yhteistyössä kehitetty suomalainen partaöljy. Asiakkaamme ovat olleet keskeisessä roolissa valitsemassa partaöljylle täydellistä tuoksua ja nimeä. UKKO-partaöljyn tuoksu on meripihkainen, siitä erottuu pikantti aromi sekä tuore hakattu puu. UKKO-nimi puolestaan henkii kotimaista, rosoista miehisyyttä.

Suomalaista käsityötä arvostavalle!

34,90

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Risu UKKO – partaöljy (30 ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Risu UKKO – suomalainen partaöljy

Suomalainen partaöljy! Tuotteessa ei ole käytetty mitään synteettisiä raaka-aineita. Partaöljy hoitaa myös ihoa parran alla, joten säännöllisellä käytöllä vältät ihon hilseilyn ja kutiamisen tehokkaasti.

Ominaisuudet:

  • Arganöljy: Risu-partaöljyjen pohjaöljynä toimii ylellinen arganöljy. Ihon normaalille toiminnalle elintärkeissä rasvahapoissa rikas arganöljy hoitaa, pehmentää ja suojaa partakarvaa ja ihoa tehokkaasti.
  • Tyrniöljy: Suomen luonnosta löytyvä tyrniöljy on korkean C-vitamiinipitoisuutensa vuoksi oikea tähtipelaaja ihon ja parran hyvinvoinnin edistämisessä. Ihoa rauhoittava, ja ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva raaka-aine auttaa suojaamaan ihoa ja karvaa ulkoisilta haittatekijöiltä ja ihoärsytykseltä.

Käyttö: pese partasi lämpimällä vedellä käyttäen partashampoota. Ota muutama tippa öljyä ja lämmitä kämmeniesi välissä, hiero öljy partaasi sekä ihoon parran alla.

Raaka-aineet: Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Vitis vinifera (Grape) seed oil, Prunus Armeniaca (Apricol kernel) oil, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Seed Oil. Essential oils: (Citrus limonium) Lemon, (Rosmarinus offinalis) Rosemary, (Citrus aurantifolia) Lime, (Picea mariana) Black spruce.

Koko: 30 ml

Valmistusmaa: Suomi

Tutustu myös muihin kotimaisiin Risu-partaöljyihin.