Pomp&Co. Charcoal -puuhiilipalasaippua (130g)

Käsityönä tehty Pomp&Co. puuhiilisaippua hiuksille, parralle ja vartalolle.

Palasaippuan sisältämät luonnolliset öljyt, yrtit ja mausteet muodostavat kombona täysin uniikin saippuaseoksen, joka syväpuhdistaa ihoa kuivattamatta sitä. Nimensä mukaisesti saippua sisältää myös puuhiiltä, joka tunnetaan puhdistavista ominaisuuksistaan. Puuhiilisaippua imee ylimääräisen lian ihosta puhdistaen jopa tukkeutuneet ihohuokoset.

Hemmottele ja virkistä ihoasi täyteläisellä saippualla, joka hehkuu lämpimän meripihkan ja tammen aromeissa.

 

13,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pomp&Co. Charcoal -puuhiilipalasaippua (130g)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Pomp&Co. Charcoal -puuhiilisaippua (130g)

Käsityönä tehty puuhiilisaippua hiuksille, parralle ja vartalolle. Palasaippuan sisältämät luonnolliset öljyt, yrtit ja mausteet muodostavat kombona täysin uniikin saippuaseoksen, joka syväpuhdistaa ihoa kuivattamatta sitä. Nimensä mukaisesti saippua sisältää myös puuhiiltä, joka tunnetaan puhdistavista ominaisuuksitaan. Puuhiilisaippua imee ylimääräisen lian ihosta puhdistaen jopa tukkeutuneet ihohuokoset.

Ominaisuudet:

  • Sisältää ainoastaan luonnollisia raaka-aineita; öljyjä, mausteita ja yrttejä
  • Valmistettu käsityönä -jokainen saippua on uniikki (väri sekä logon paikka saattavat vaihdella)
  • Täysin kasviperäinen tuote

Käyttö: Kastele saippua lämpimällä vedellä ja hiero vaahtoa pyörivin liikkein hiuksiin, partaan ja vartalolle. Huuhtele lopuksi hyvin. Vältä tuotteen joutumista silmiin.

Pääraaka-aineet: Oleo Europaea (Olive Oil), Aqua, Oleo Cocos Nucifera(Coconut Oil), Oleo Elaeis Guineensis (Organic Sustainable Palm Oil), Sodium Hydroxide, Oleo Ricinis Communis (Castor Seed Oil), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond Oil), Activated Charcoal, Parfum, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Coumarin, D-Limonene, Farnesol, Geraniol, Linalool.

Koko: 130g

Katso myös muut upeat Pomp&Co. -sarjan tuotteet!

Pomp&Co. on irlantilainen perheyritys, joka toimii parturialalla jo kolmannessa sukupolvessa. Irlannissa vallitsee pitkät parturiperinteet ja tuotteet ovat kehitetty klassisen ajattomiksi, joilla pystyt luomaan oman tyylisi oli se sitten mikä tahansa. Valikoimasta löytyy luottotuotteet hiuksille, parralle ja koko vartalolle.

Tyylikkäissä lasipurkeissa olevat hius- ja partatuotteet tekevät sen minkä lupaavat. Klassinen, tunnistettava tuoksu säilyy samana läpi tuotesarjan. Valikoima on selkeä, tuotteet erittäin laadukkaita ja myös erittäin riittoisia.