Viiksi- ja partasakset – The Bluebeards Revenge

Katso tuotteen arviot

Viiksi- ja partasaksilla pidät viikset aina ojennuksessa ja ylimääräiset partakarvat poissa. Erittäin pienet ja kätevät. Saksen terien päät on pyöristetty.

Käytä yhdessä The Bluebeards Revenge muovittoman viiksikamman kanssa!

 

10,90

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

2 arviota tuotteelle Viiksi- ja partasakset – The Bluebeards Revenge

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Viiksi- ja partasakset – The Bluebeards Revenge

The Bluebeards Revenge viiksi- ja partasakset -saksilla pidät viikset aina ojennuksessa ja ylimääräiset partakarvat poissa. Erittäin pienet ja kätevät käyttää. Terävät terät leikkaa karvaa helposti, mutta saksien päät ovat onneksi pyöristetty ettet ota senkkaa nenästäsi niin helposti. Nämä ovat jokaisen viiksiniekan pakollinen varuste. Suosittelemme käyttämään yhdessä The Bluebeards Revenge muovittoman viiksikamman kanssa!

Ominaisuudet:

  • Kevyet ja helppo hallita
  • Näppärän kokoiset, mahtuu kätevästi vaikkapa reissukassiin mukaan
  • Pyöristetyt päät helpottaa hankalien alueiden siistimistä turvallisesti
  • Valmistettu kestävästä teräksestä
  • Koko komeuden viimeistelee Bluebeardsin pääkallo

The Bluebeards Revenge tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja tarvikkeita mm. parranajoon, viiksien ja parran hoitoon sekä muotoilu- ja hoitotuotteita hiuksille. Tuotesarjan tarina alkoi vuonna 2010 Englannissa ja suuren suosion saavuttamana tuotteita myydään nykyään jo yli 100 eri maassa.

Tuotesarja panostaa voimakkaasti ympäristöystävällisiin ratkaisuihin ja onkin luopunut monista turhista pakkausmateriaaleista, käyttää kierrätettyä muovia ja niissä tapauksissa, joissa muovittomuus on mahdollista, siihen tartutaan. Lisäksi nykyisin kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia. Tuotteet tunnistaa katu-uskottavasta pääkallologosta.

Sarjan ideologian mukaan jokaisen modernin miehen tulisi panostaa hiukan enemmän itseensä ja nauttia laadukkaista tuotteista joka päivä. Tämä Iso-Britannian lahja maailmalle tarjoaa kaiken mitä mies komeudenhoitoon tarvitsee – ammattitaidolla mutta aina pilke silmäkulmassa!

Katso kaikki The Bluebeards tuotteet täältä.