Mr Bear Family Citrus partavoide (60 ml)

Partavoide päivittäiseen parran hoitoon ja kevyeen muotoiluun. Sheavoita ja luonnonöljyjä sisältävä partavoide kosteuttaa ja hoitaa parran lisäksi myös ihoa parran alla vähentäen punoitusta ja ihoärsytystä. Raikas sitruksinen tuoksu. Tuotteessa on kevyt pito.

Suosittelemme päivittäistä käyttöä, jos toiveenasi on komealta näyttävä ja huoliteltu parta ilman hilsettä. Yhdistä saman sarjan partaöljyyn, joka antaa hieman lisäkiiltoa parralle.

Käyttö: Ota sormella pieni määrä partavoidetta ja hiero sitä kämmeniesi välissä kunnes koostumus muuttuu helposti käsiteltäväksi. Sipaise partavoide partaasi ja käytä partakampaa muotoilun apuna. Muotoilutuotteen poispesuun suosittelemme partasaippuaa – tsekkaa kaikki Mr Bear Family -tuotteet

20,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mr Bear Family Citrus partavoide (60 ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Mr Bear Family Citrus partavoide (60 ml)

Partavoide on valmistettu luonnonöljyistä ja Sheavoista. Tuotteen tuoksu on miehekkään raikas, ja sitruksinen.

Käyttö: Ota sormella partavahaa purkista pieni määrä ja hiero sitä kämmeniesi välissä kunnes koostumus muuttuu helposti käsiteltäväksi. Sipaise partavaha partaasi ja käytä partakampaa muotoilun apuna. Suosittelemme partavahan poispesuun partasaippuaa sekä lämmintä vettä.

Raaka-aineet: Shea Butter, Lanolin, Apricot Kernel Oil, Bees Wax, Jojoba Oil, Argan Oil, Coconutoil, Rosehip seed oil, Essential oils, Sunflower Oil, Natural Vitamin E

Koko: 60 ml

Katso myös muut Mr Bear Family -tuotteet