Mr Bear Family Wilderness partavoide (60 ml)

Partavoide päivittäiseen parran hoitoon ja kevyeen muotoiluun. Sheavoita ja luonnonöljyjä sisältävä partavoide kosteuttaa ja hoitaa parran lisäksi myös ihoa parran alla vähentäen punoitusta ja ihoärsytystä. Raikas metsäinen tuoksu, jossa aavistus laventelia. Tuotteessa on kevyt pito.

Suosittelemme päivittäistä käyttöä, jos toiveenasi on komealta näyttävä ja huoliteltu parta ilman hilsettä. Yhdistä saman sarjan partaöljyyn, joka antaa hieman lisäkiiltoa parralle.

Käyttö: Ota sormella pieni määrä partavoidetta ja hiero sitä kämmeniesi välissä kunnes koostumus muuttuu helposti käsiteltäväksi. Sipaise partavoide partaasi ja käytä partakampaa muotoilun apuna. Muotoilutuotteen poispesuun suosittelemme partasaippuaa – tsekkaa kaikki Mr Bear Family -partatuotteet.

20,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mr Bear Family Wilderness partavoide (60 ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Mr Bear Family Wilderness partavoide (60 ml)

Partavoide on valmistettu luonnonöljyistä ja Sheavoista. Tuotteen tuoksu on miehekäs, ja raikkaan tunturinen.

Käyttö: Ota sormella partavoidetta purkista pieni määrä ja hiero sitä kämmeniesi välissä kunnes koostumus muuttuu helposti käsiteltäväksi. Sipaise partavoide partaasi ja käytä partakampaa muotoilun apuna. Suosittelemme partavoiteen poispesuun partasaippuaa sekä lämmintä vettä.

Raaka-aineet: Shea Butter, Lanolin, Apricot Kernel Oil, Bees Wax, Jojoba Oil, Argan Oil, Coconutoil, Rosehip seed oil Essential oils, Sunflower Oil, Natural Vitamin E.

Koko: 60 ml

Mr Bear Family -brändi on ruotsalainen, ja tuotteet ovat erittäin laadukkaita, käsityönä valmistettuja, parta- ja viiksituotteita sekä tarvikkeita.

Mr Bear Family tuotteiden raaka-aineina on käytetty mahdollisimman luonnonmukaisia aineita. Harjoissa harjasten materiaalina on käytetty aitoa, laadukasta villisian karvaa.

Mr Bear Family suosituimmat tuotteet – partaöljyt ja vahat – ovat 100 % luonnollisia.