Mr Bear Family Wilderness partavoide (60 ml)

Partavoide päivittäiseen parran hoitoon ja kevyeen muotoiluun. Sheavoita ja luonnonöljyjä sisältävä partavoide kosteuttaa ja hoitaa parran lisäksi myös ihoa parran alla vähentäen punoitusta ja ihoärsytystä. Raikas metsäinen tuoksu, jossa aavistus laventelia. Tuotteessa on kevyt pito.

Suosittelemme päivittäistä käyttöä, jos toiveenasi on komealta näyttävä ja huoliteltu parta ilman hilsettä. Yhdistä saman sarjan partaöljyyn, joka antaa hieman lisäkiiltoa parralle.

Pssst! Tämä näppärän kokoinen purkki sujahtaa kokonsa puolesta postiluukusta, joten saat sen kotiin toimitettuna edullisen Pikkupaketin (3,90€) hinnalla.

20,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mr Bear Family Wilderness partavoide (60 ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Mr Bear Family Wilderness partavoide (60 ml)

Partavoide on valmistettu luonnonöljyistä ja Sheavoista. Tuotteen tuoksu on miehekäs, ja raikkaan tunturinen.

Käyttö: Ota sormella partavoidetta purkista pieni määrä ja hiero sitä kämmeniesi välissä kunnes koostumus muuttuu helposti käsiteltäväksi. Sipaise partavoide partaasi ja käytä partakampaa muotoilun apuna. Suosittelemme partavoiteen poispesuun partasaippuaa sekä lämmintä vettä.

Raaka-aineet: Shea Butter, Lanolin, Apricot Kernel Oil, Bees Wax, Jojoba Oil, Argan Oil, Coconutoil, Rosehip seed oil Essential oils, Sunflower Oil, Natural Vitamin E.

Koko: 60 ml

Mr Bear Family -tuotteet valmistetaan 100% luonnollisista raaka-aineista rakkaassa naapurimaassamme Ruotsissa. Tuotemerkin kehitti Björn ”Herra Karhu” Landén vuonna 2012 ja se on Ruotsin ensimmäinen parranhoitosarja. Tervetuloa perheeseen kaikki karvakuonot!

Suosittu sarja tarjoaa erittäin laadukkaita, käsityönä valmistettuja luonnonmukaisia parta- ja viiksituotteita sekä tarvikkeita vaativaankin makuun.

Tuotteiden raaka-aineina käytetään mahdollisimman luonnonmukaisia aineita; esimerkiksi suosituimmat tuotteet – partaöljyt ja vahat – ovat 100 % luonnollisia, ja partaharjoissa harjasten materiaalina on käytetty aitoa, laadukasta villisian karvaa.

Sarjan tuotteissa ei ole käytetty lainkaan synteettisiä säilöntäaineita, joita usein käytetään kosmetiikkateollisuudessa pidentämään tuotteiden hyllyikää. Lähes kaikki tuotteet valmistetaan omalla tehtaalla ja esimerkiksi jokainen partavahapurkki on avattu, täytetty ja suljettu käsityönä.

Miehille, jotka haluavat vain parasta parralleen ja viiksilleen! Hurry up to furry up!

Katso muut Mr Bear Family tuotteet.