Risu Raw White Beard Wax (60 ml) -hajusteeton partavaha

Risu Raw White Beard Wax on Risu-tuoteperheen ihka ensimmäinen partavaha. Hajusteettomassa ja 100% luonnollisessa partavahassa on voimakas pito ja partaa helliviä ainesosia. Toimii parhaiten lyhyeen ja puolipitkään partaan.

Käytä yhdessä tuoksuttoman Risu Raw White -partaöljyn kanssa tai yhdistä tuoksullisen partaöljyn kanssa. Valmistettu Suomessa.

24,90

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Risu Raw White Beard Wax (60 ml) -hajusteeton partavaha”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Hajusteeton partavaha – Risu Raw White (60 ml)

Risu Raw White Beard Wax on hajusteeton partavaha ja ylipäänsä Risu-tuoteperheen ihka ensimmäinen partavaha. Tässä 100% luonnollisessa partavahassa on voimakas pito ja partaa helliviä ainesosia, kuten mehiläisvahaa, jojobaa ja E-vitamiinia. Partavaha toimii parhaiten lyhyeen ja puolipitkään partaan antaen voimakasta pitoa.

Käytä yhdessä tuoksuttoman Risu Raw White -partaöljyn kanssa tai yhdistä tuoksullisen partaöljyn kanssa. Valmistettu Suomessa.

Käyttö: Pese parta ensin partashampoolla ja anna kuivua tai kuivaa föönin avulla. Levitä alle halutessasi partaöljy hoitamaan ja kosteuttamaan partaa ja ihoa. Viimeistele partavahalla: lämmitä vahaa kämmenten välissä (vaha on melko tymäkkää tavaraa, joten huolellinen työstö helpottaa levittämistä), levitä partaan ja muotoile haluamallasi tavalla.

Raaka-aineet: Cera Alba, lanolin, simmondsia chinesis, tocopherol (vitamin E).

Koko: 60 ml / 76 g

Muut kotimaiset Risu-tuotteet löydät täältä!

Vuonna 2015 perustettu Risu Brand syntyi intohimosta luoda parranhoitosarja miehille, jotka arvostavat laatua ja kotimaista käsityötä. Tuotteet saavat inspiraationsa niin pohjoisen karusta luonnosta kuin kaupungin sykkeestäkin. Sarjan kulmakivet ovat alusta lähtien olleet luonnonmukaisuus, laatu, suomalaisuus ja aito asiakaslähtöisyys.

Brändistä on kasvanut Suomen johtava kotimainen miehille suunnattu luonnonkosmetiikkasarja. Sarja sisältää tuotteita hiusten ja parranhoitoon, ja viimeisimpänä merkki laajensi valikoimaansa myös Risu x Jokipiin Pellava Collection -saunatuotteilla.

Kaikki tuotteet valmistetaan huolellisesti valituista korkealaatuisista raaka-aineista käsityönä Suomessa ja ne ovat laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta ensiluokkaisia tuotteita; niissä ei esimerkiksi käytetä synteettisiä raaka-aineita. Miedot, maanläheiset tuoksut on valittu huolella palvelemaan käyttäjäänsä parhaalla mahdollisella tavalla.

Risulta löytyy hius- ja partatuotteiden lisäksi Risu x Jokipiin Pellava Collection -saunatekstiilituotteet, jotka valmistetaan Suomessa Jokipiin Pellavan tehtailla, ja ne ovat laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta ensiluokkaisia tuotteita: pellava on luonnon hienoimpia tekstiiliraaka-aineita ja hyvin hoidettuna kestää vuosien ajan.  Saunatekstiileissä näkyy tutut risut 🌿 Tätä kotimaista designia ei takuulla löydä joka kodin saunasta!