Risu Raw White Beard Wax (60 ml) -hajusteeton partavaha

Risu Raw White Beard Wax on Risu-tuoteperheen ihka ensimmäinen partavaha. Hajusteettomassa ja 100% luonnollisessa partavahassa on voimakas pito ja partaa helliviä ainesosia. Toimii parhaiten lyhyeen ja puolipitkään partaan.

Käytä yhdessä tuoksuttoman Risu Raw White -partaöljyn kanssa tai yhdistä tuoksullisen partaöljyn kanssa. Valmistettu Suomessa.

24,90

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Risu Raw White Beard Wax (60 ml) -hajusteeton partavaha”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Hajusteeton partavaha – Risu Raw White (60 ml)

Risu Raw White Beard Wax on hajusteeton partavaha ja ylipäänsä Risu-tuoteperheen ihka ensimmäinen partavaha. Tässä 100% luonnollisessa partavahassa on voimakas pito ja partaa helliviä ainesosia, kuten mehiläisvahaa, jojobaa ja E-vitamiinia. Partavaha toimii parhaiten lyhyeen ja puolipitkään partaan antaen voimakasta pitoa.

Käytä yhdessä tuoksuttoman Risu Raw White -partaöljyn kanssa tai yhdistä tuoksullisen partaöljyn kanssa. Valmistettu Suomessa.

Käyttö: Pese parta ensin partashampoolla ja anna kuivua tai kuivaa föönin avulla. Levitä alle halutessasi partaöljy hoitamaan ja kosteuttamaan partaa ja ihoa. Viimeistele partavahalla: lämmitä vahaa kämmenten välissä (vaha on melko tymäkkää tavaraa, joten huolellinen työstö helpottaa levittämistä), levitä partaan ja muotoile haluamallasi tavalla.

Raaka-aineet: Cera Alba, lanolin, simmondsia chinesis, tocopherol (vitamin E).

Koko: 60 ml / 76 g

Muut kotimaiset Risu-tuotteet löydät täältä!