Suavecito Firme Hold – Pomade vaha (113 g)

Suavecito Firme Hold Pomade antaa hiuksiisi rakennetta ja erittäin voimakkaan pidon joka kestää. Lopputuloksena tyylikkään luonnollinen kiilto.

Tuotteessa erittäin miellyttävä tuoksu!

18,30

Varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suavecito Firme Hold – Pomade vaha (113 g)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Suavecito Firme Hold – Pomade vaha (113 g)

Suavecito Firme Hold pomade vahalla saat hiuksiisi erittäin voimakkaan pidon sekä kiiltoa. Pomaden koostumus on hiukan voidemainen, ja siinä on miellyttävä tuoksu.

Käyttö: Levitä pomade vaha kuivaan tai pyyhekuivaan hiukseen, kuivassa hiuksessa pito on voimakkaampi. Hiero vahaa käsiisi kunnes pomade lämpenee ja notkistuu. Vie hiuksiin ja muotoile joko käsin tai kamman avulla haluamaasi muotoon. Voit uudelleenaktivoida pomaden lisäämällä hukan vettä hiuksiin ja muotoilla sitten hiukset uudelleen.

Pomade on vesiliukoinen, eli sen poispesu sujuu vaivatta. Suosittelemme kaveriksi kuitenkin hyvää shampoota!

Koko: 113 g

Suaveciton ylpeyden aiheena ovat hiuspomadet, jotka ovat pidoltaan vahan kaltaisia, mutta kuitenkin vesiliukoisia.

Alusta asti tavoitellut olevansa enemmän kuin vain pelkkä yritys ja sen valmistamat tuotteet – he ovat vannoutuneet tulevansa enemmänkin kulttuurilliseksi ilmiöksi.

Yritykselle ei riitä, että tuotteet ovat huolella valmistettuja ja loistavasti toimivia – sen sijaan he haluavat pureutua syvälle parturikulttuuriin ja luoda uudelleen menneinä vuosikymmeninä paikoilleen jämähtäneen tuoteteollisuuden.

Yrityksen ylpeyden aiheena ovat törkeän hyvältä tuoksuvat hiuspomadet, jotka ovat pidoltaan vahan kaltaisia, mutta kuitenkin vesiliukoisia. Klassiset pomadet erottuvat massasta ja tekevät sen minkä lupaavat! Valikoimaan ilmestyy myös välillä päheitä Limited Edition pakkauksia – nappaa nopeasti omasi, sillä niitä on saatavilla aina rajoitettu erä.

A company devoted to the culture and its supporters. A company not devoted to itself. No ego. This is Suavecito Pomade.