The Bluebeards Revenge Shaving Cream partavaahto (150 ml)

Täysin muovittomaan pakkaukseen pakattu vegaaninen partavaahto ravitsee ja kosteuttaa ihoa ajon aikana ja sen jälkeen. Tuote on suunniteltu helpottamaan parranajoa ja samalla vähentämään ajosta aiheutuvia ongelmia kuten ihon ärsytystä sekä poltteen tunnetta iholla. Parhaimman tuloksen saa pyöräyttämällä Shaving Creamin kuohkeaksi vaahdoksi partasudin avulla, mutta tuotetta voi käyttää myös ilman sutia. Pehmittää itsepäisen sängen ja takaa miellyttävän ajokokemuksen.

Tuotteessa on raikas Madagaskarin vaniljan, setripuun ja patsulin tuoksu. Palkittu ja partureiden suosima partavaahto nostaa parranajosi seuraavalle tasolle! Tuotteeseen on saatavilla myös ekologinen täyttöpussi.

16,90

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “The Bluebeards Revenge Shaving Cream partavaahto (150 ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

The Bluebeards Revenge Shaving Cream partavaahto (150 ml)

Täysin muovittomaan pakkaukseen pakattu vegaaninen partavaahto hellii ja kosteuttaa ihoa ajon aikana ja sen jälkeen. Tuote on suunniteltu helpottamaan parranajoa ja samalla vähentämään parranajosta aiheutuvia ongelmia kuten ihon ärsytystä sekä poltteen tunnetta iholla. Vaahdon sisältämä kookosöljy hoitaa ja ravitsee ihoa. Veden kanssa vaahdokkeesta tulee erittäin täyteläinen ja paksu. Tuotteessa on raikas Madagaskarin vaniljan, setripuun ja patsulin tuoksu. Palkittu ja partureiden suosima partavaahto nostaa parranajosi seuraavalle tasolle!

Ominaisuudet:

  • Voidaan käyttää perinteisessä märkäajossa partasudilla tai ilman
  • Pehmittää sängen ja nostaa partakarvat esiin tehden parranajosta miellyttävämpää ja saaden aikaan sileämmän tuloksen
  • Tuotteen sisältämä kookosöljy vähentää kitkaa parran ja terän välissä
  • Vegaaninen

Käyttö: Partavaahtoa voi käyttää kolmella tapaa. 1) Levitä vaahtoa käsin ajettavalle alueelle. 2) Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä partasutia. Pienellä investoinnilla parannat parranajokokemustasi. Lisää mantelin kokoinen määrä partavaahtoa sutiin ja levitä vaahto kasvoille pyörivin liikkein, jolloin suti nostaa partakarvoja pystyyn, tekee paremman vaahdokkeen ja valmistelee ihon ajoa varten. 3) Vaahdota tuotetta ensin partakulhossa ja levitä sudin avulla ajettavalle alueelle pyörivin liikkein.

Raaka-aineet:Aqua, stearic acid, myristic acid, potassium hydroxide, coconut fatty acid, glycerin, parfum, sodium hydroxide, triethanolamine, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, benzyl benzoate, linalool, limonene.

Koko: 150ml

Tsekkaa myös muut parranajoa helpottavat tuotteet Bluebeardsilta!