Lahjasetit

Mitä lahjaksi miehelle?

Juhlat tulossa ja mietit mitä miehelle lahjaksi? Miehelle suunniteltu, tyylikäs ja käytännöllinen lahjapakkaus sisältää päivänsankarille mieleisen vaihtoehdon esimerkiksi ihonhoito-, parranajo- tai muotoilutuotteita. Valmis lahjapakkaus on helppo valinta silloin, kun miehelle on vaikea keksiä sopivaa lahjaa. Miesten ihonhoito hoituu helposti laadukkailla miesten kasvojen- ja vartalonhoitotuotteilla alan huippubrändeiltä kuten mm. The Bluebeards Revenge, Solomon’s, Risu, Reuzel, Pomp&Co.

mitä lahjaksi miehelle

Valikoimastamme löydät ammattipartureiden valitsemat tuotteet Suomesta ja maailmalta – seulamme läpäisee vain parhaimmat tuotesarjat, joista iso osa on myös partureillamme liikekäytössä. Panostamme myös laadukkaisiin kotimaisiin tuotesarjoihin. 

Etsitkö lahjaa isälle, pojalle, veljelle tai puolisolle? Lahjasetit-osastolta hankit lahjapakkaukset isänpäiväksi, miestenpäiväksi, syntymäpäivälahjaksi, jouluksi tai valmistumislahjaksi. Jos oikein haluat hemmotella miestä, anna hänelle aineeton lahja: lahjakortti parturipalveluun ilahduttaa miestä kuin miestä juhlapäivänä.

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko