Hiustenlähtö

Hiustenlähtö koskettaa monia miehiä jossakin elämänvaiheessa. Hiustenlähtöön on monia erilaisia vaikuttavia tekijöitä, mutta useimpia hiustenlähdön syitä on mahdollista hoitaa. Hiustenlähtöä voi hoitaa itsenäisesti muun muassa hoito- ja pesutuotteilla ja välttämällä hiuksen liiallista rasitusta. Terve hiuspohja tarjoaa hyvän kasvualustan hiukselle kasvaa. Hiuspohjan ongelmien ehkäisemiseksi sekä hoitamiseksi on hyvä panostaa laadukkaaseen, hiusta vahvistavaan ja hoitavaan shampooseen ja hoitotuotteeseen.

Solomon’s Anti Hairloss  -tuotteet ovat hennon ja ohenevan hiuksen pelastus. Vahvistava shampoo oheneville hiuksille saa hiukset näyttämään paksummilta, kiiltävämmiltä ja tuuheammilta. Erityisesti hiustenlähtöön suunniteltu hoitoneste ennaltaehkäisee hiustenlähtöä vahvistaen ja jälleenrakentaen hiusta ja normalisoiden hiusten elinkaarta.

Harmina selkeästi ohenevat hiukset tai vetäytynyt hiusraja? Nioxin-tuotesarjalla on 25-vuoden kokemus ohenevien hiusten hoidosta ja sarja uskoo, että hiuspohja on kasvojen ihon jatke ja että sitä pitäisi kohdella samoin. Sarjalta löytyy oheneville hiuksille 3D Intensive Hair Booster- tehohoitotuote.

Lue parturin vinkit hiustenlähtöön täältä.

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko