Parranhoitosetit

Parta ja viikset luovat raamit miehen kasvoille, ja vaikuttavat suuresti koko olemukseen. Kanna karvojasi ylpeydellä ja viimeistele tyylisi ammattilaistemme valitsemilla tuotteilla.

Parran- ja viiksienhoitosetin avulla tutustuminen laadukkaan parranhoidon saloihin sujuu kuin itsestään. Settimme sisältävät erilaisiin tarpeisiin soveltuvia kokonaisuuksia, oli kyse sitten parran hoitamisesta, muotoilusta tai ajamisesta.

Parranhoitosettimme sisältävät vaihtelevan valikoiman hoitotuotteita, kuten partaöljyjä ja partaharjoja, klassiseen parranajoon vaadittavia partasuteja ja partateriä, sekä laadukkaita muotoilutuotteita viimeistelyä varten. Liikkuvaista elämää viettävälle sopii matkakokoinen parranhoitosetti, jotta parran ja viiksien ojennukseen saaminen käy kätevästi myös tien päällä.

Parranhoitosetti on loistava lahjaidea miehelle, jolla on jo kaikkea. Laadukkaan kulutustavaran avulla arkeen on helppo ujuttaa pieni pala luksusta ja wanhan ajan glamouria. Seteistämme löydät sopivan paketin jokaiselle miehelle, karvoihin katsomatta!

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko