American Crew Finishing Spray 200ml

American Crew Finishing Spray on täydellinen hiuslakka keskivahvalla pidolla ja luonnollisella lopputuloksella. Säilyttää tyylin kuosissaan koko päivän. Suojaa hiuksia myös ilmankosteudelta ja sähköisyydeltä.

23,90

Varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “American Crew Finishing Spray 200ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

AMERICAN CREW Finishing Spray hiuslakka 200ml

American Crew Finishing Spray on täydellinen hiuslakka kaikkien hiustyylien viimeistelyyn. Säilyttää hiustyylin kuosissaan koko päivän, keskivahva pito ja luonnollinen lopputulos. Suojaa hiuksia myös ilmankosteudelta ja sähköisyydeltä.

Käyttö: Levitä tasaisesti kuiviin hiuksiin ja muotoile hiukset haluamallasi tavalla. Voit muotoilla hiuksia uudelleen päivän mittaan. Käytä yhdessä haluamasi vahan tai pomaden kanssa.

Koko: 200ml

Raaka-aineet: ALCOHOL DENAT., DIMETHYL ETHER, BUTANE, OCTYLACRYLAMIDE/ACRYLATES/BUTYLAMINOETHYL METHACRYLATE COPOLYMER, ISOBUTANE, PROPANE, AMINOMETHYL PROPANOL, PANTHENOL, BENZOPHENONE-3, PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, LINALOOL .00001

American Crew

Kun sarja perustettiin, taustalla oli yksinkertainen ajastus: tarjota miehille erityisesti heille suunniteltu parturikokemus. Stylisti David Raccuglia oivalsi jo vuonna 1994, että tulevaisuudessa miehet haluavat panostaa ulkonäköönsä yhtä paljon kuin naiset – tinkimättä kuitenkaan maskuliinisuudestaan.

Tuotteiden ilmeen ja laadun piti täyttää modernin miehet tarpeet oikean lookin ja imagon luomiseksi. Sarja asetti täyden uuden tason miesten hiustenhoitotuotteille.

Nykyään sarja on yksi tunnetuimmista grooming-ammattilaistuotemerkeistä miehille. Parturit ympäri maailmaa luottavat brändiin, joka on luotu antamaan miehille ja partureille työkaluja tyylikkäiden, trendikkäiden ja maskuliinisten lookien luomiseen joka päivä.

Kukaan ei tunne miehiä paremmin kuin American Crew. Sarja luotiin miehille, joille ulkonäköön panostaminen on tärkeää, jotta he saisivat sen, minkä haluavat. Sarjan tavoitteena on vahvistaa miesten itseluottamusta ja vetovoimaa tarjoamalla miehille grooming – ja muotoilutuotteita.

Kehitetty erityisesti miehille.