Uppercut Deluxe DOOM and GROOM LTD Pomade 120g

Suosittu Deluxe Pomade nyt Limited Edition arkkupakkauksessa!

  • Upea arkunmuotoinen pakkaus
  • Sama kuin Uppercut Deluxe Pomade – voimakas pito ja kiilto
  • Violetti väri ja kimalle näkyvät vain pomadessa, ei hiuksissa
  • Täydellinen slick-back ja pompadour tyyleihin
  • Tuoksu on kevyen raikas ja eloisa
  • Vesiliukoinen

Limited Edition – kun ne loppuvat, ne ovat poissa ikuisesti…

25,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Uppercut Deluxe DOOM and GROOM LTD Pomade 120g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Uppercut Deluxe DOOM and GROOM LTD Pomade 120g

Uppercut Deluxe DOOM and GROOM LTD Pomade – suosittu Deluxe Pomade nyt Limited Edition arkkupakkauksessa!

RAKKAAT YSTÄVÄT,

OLEMME KOKOONTUNEET TÄNNE JUHLISTAMAAN POISMENOANNE. LÄHTÖÄ VIIMEISELLE MATKALLE ANTAUTUEN MEREN HOUKUTUKSELLE. MAATON PÄÄMÄÄRÄ, JOKA ON TÄYNNÄ NUOREKASTA ENERGIAA. ANNAMME KUNNIOITUSTA SYNKILLE AALLOILLE, JOTKA NIELAISIVAT MEIDÄT KOKONAISINA, SYLKÄISTEN MEIDÄT VAPAUTEEN HÄMÄRÄSSÄ. KOHTALOMME ON SAAVUTTAA IKUISET RANNAT.

DOOM & GROOM pomade syntyi Uppercut Deluxe perustajan Steve Purcellin ajatuksesta.

Pomaden laittaminen arkunmuotoiseen rasiaan tuntui vuosia vain haaveelta. Se otti lukuisia keskusteluja pyöreän pöydän ääressä, luonnoksia ja raapustuksia. Onhan se varmasti ilmatiivis? Toimiiko kansi niin erikoisessa muodossa? Näyttäisikö se coolilta? Kyllä vain, haasteita ja epäluuloja epätavalliseen rasian toimivuudelle riitti, mutta se oli saatava!

Mistä nimi sai alkunsa? Oli aikainen kevät ja Australian itärannikko oli heräämässä jälleen yhden Covid-sulun jälkeen. Aamu oli raikas illan sateiden jälkeen. Steve hyppäsi autonsa kyytiin ja katseli merelle kuunnellen radiosta Sabbathin ’War Pigs’ jumputusta. Meri oli ollut peilityyni jo viikkoja. Ilmassa leijui pahaenteinen tunnelma. Tylsyys. Same-ol’ same-ol’.

Kahvi kädessä Steve juoksi sumun läpi kohti niemenkärkeä katsomaan horisonttia, malttamattomasti odottaen tulevaa. Ja kuin tilauksesta, valtava aalto teki tuloaan lyöden voimalla rantaviivaa vasten. Hiljalleen aalto toisensa perään heijastivat upeasti auringon säteitä kyydissään. Jokainen työntäen tasaisesti, mutta voimakkaasti – pamahtaen ja myrskyten rantakiviä vasten. Kujeilevat, ratsastattomat aallot.

Siinä hetkessä kaikki tuntui paremmalta. Kirous oli rikottu. Tunnelin päässä näkyi valoa. DOOM & GROOM sai alkunsa. Loppujen lopuksi, kaikessahan on kyse hauskanpidosta!

  • Limited Edition – kun ne loppuvat, ne ovat poissa ikuisesti
  • Sama kuin Deluxe Pomade
  • Väri ja kimalle näkyvät vain pomadessa, ei hiuksissa
  • Tuoksu on kevyen raikas ja eloisa

Deluxe Pomade toimii hyvin eri hiustyyleissä ja pituuksissa. Pomade toimii ohuissa, paksussa kiharassa sekä suorissa hiuksissa. Täydellinen kun haluat kontrollia vaikeasti hallittaviin hiuksiin! Vesiliukoinen pomade peseytyy helposti hiuksista.

Pito: Voimakas kovettumaton pito

Lopputulos: Voimakas kiilto

Hiustyyli: Täydellinen valinta pompadour, sivujakaus ja slick-back tyyleihin.

Hair type: Sopii parhaiten suorille, kiharalle ja keskituuheista – tuuheille hiustyypeille, lyhyestä – puolipitkään.

Pomadetyyppi: Vesiliukoinen

Käyttö: Levitä pomade kuiviin hiuksiin. Lämmitä pieni määrä käsien välissä, vie hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla. Käytä yhdessä muotoilukamman kanssa työstäen tyvestä latvaan – edestä taaksepäin sileän klassisen tyylin saavuttamiseksi.

Uppercut Deluxe

Australialainen tuotesarja, jonka inspiraation lähteenä toimii 50-luvun klassisen ajattomat parturiliikkeet. Uppercut Deluxe panostaa tarkoin valittuihin raaka-aineisiin, joten lopputuloksena on laadukkaat tuotteet ilman turhaa hienostelua. Uppercutin valikoimasta löytyy pomadet jokaiseen tyyliin; vahvalla tai kevyemmällä pidolla, voimakkaalla kiillolla tai mattaisella lopputuloksella.