Nettisivumme ovat uudistuneet!

GROOM-vinkit

Kuinka saada tyttöystävä?

1.1.2024

GROOMin yli 10v historian aikana olemme olleet auttamassa useita asiakkaitamme saamaan tyttöystäviä, työpaikkoja, ylennyksiä ja vaikka mitä elämyksiä. Vaikka emme välttämättä halua tunnustaa, ulkonäkö näyttelee isoa osaa lähes kaikissa näissä asioissa. Koemme siis velvollisuudeksemme auttaa kaikkia sinkkumiehiä.

GROOM Partureiden 10 vinkkiä kuinka saada tyttöystävä

1.  Pidä huolta ulkoisesta habituksestasi

Yllätys, että parturiliikkeen vinkeissä kehoitetaan pitämään huolta hiuksista ja parrasta. Käymällä säännöllisesti parturissa annat kuvan, että välität itsestäsi ja muista. Pidä huolta myös, että vaatteesi ovat siistit ja puhtaat. Iso osa naisista kiinnittää huomiota kenkiin, eli kehoittaisimme panostamaan myös niihin. Nykyään miesten vaateliikkeistä saa hyvää palvelua ja apua pukeutumisen suhteen. Samalla tavalla luonnollisesti GROOM Parturit antavat sinulle vinkkejä hiuksiesi ja parran suhteen, jotta näyttäisit mahdollisimman edustavalta koko ajan.

2. Ole aktiivinen

Vanha kunnon viidakon sananlasku ”kukaan ei tule sinua kotoa hakemaan” pätee tässäkin asiassa. Harrasta, ole liikkeessä ja verkostoidu. Koskaan ei tiedä missä tuleva tyttöystäväsi luuraa? Hän voi tulla vastaan kauppajonossa, kahvilassa, salilla, ystäväsi bileissä tai vaikkapa ihan kadulla. Kotoasi häntä tuskin löydät?  Exän tosin sieltä voit vielä löytää..

3. Ole kohtelias

Naiset pitävät kohteliaista miehistä. Tietysti aina kannattaa olla kohtelias, mutta varsinkin kun seurassa on naisia. Tervehdi kohteliaasti, nouse seisomaan (ei sillä tavalla) kun nainen saapuu huoneeseen, kanna kassit (ei taaskaan sillä tavalla), avaa ovet ja tietysti hymy ei ole koskaan pahitteeksi. Jos olet päässyt oikein treffeille asti, luonnollisesti tarjoudut maksamaan koko lystin.

4. Ole oma positiivinen itsesi

Älä yritä esittää vaan pyri olemaan alusta lähtien oma itsesi. Roolia on pidemmän ajan päästä joka tapauksessa vaikea pitää yllä. Muista pitää positiivisuus yllä, sillä tuskin sinäkään haluat hengailla hirveän pitkään tytön kanssa joka kaataa niskaasi vain omia huoliaan ja murheita.

5. Harjoittele keskustelua

Naiset haluavat keskustella kaikesta ja kaiken aikaa.. Huoh! Varaudu siis pitkiin läpi yön kestäviin keskusteluihin. Mikäli et esim. työsi puolesta joudu paljon tekemisiin naisten kanssa, niin suosittelemme harjoittelemaan kaikkien vastaantulevien naisten kanssa kommunikointia. Perusnyrkkisääntönä antaisimme sen, että ole enemmän kiinnostunut vastapuolesta ja hänen tekemisistään, kuin hukutat hänet kertomalla omista tekemisistäsi ja saavutuksistasi. Kysymykset antavat kuvan, että olet kiinnostunut hänestä ja hänen tekemisisitään. Mitä harrastat? Onko sinulla lemmikkieläimiä? Mikä on lempivärisi? Näitä voi jatkaa loputtomiin.. Suurin ongelma tulee vastaan vasta n. 10v kuluttua kun tuntuu että kaikki on jo kysytty, mutta palataan siihen aiheeseen toisessa blogikirjoituksessa :)

6. Pyydä häntä treffeille

Osa naisista on jo niin nykyaikaisia, että saatat joutua tilanteeseen missä sinua pyydetään treffeille. Mutta iso osa naisista edelleen odottaa, että sinä teet aloitteen. Tästä syystä kehoitammekin sinua mahdollisimman nopeasti tarttumaan härkää sarvista ja pyytämään kiinnostuksesi kohdetta treffeille. Näin saat ainakin tiedon siitä onko hän ylipäätään kiinnostunut sinusta? Hyviä treffipaikkoja on paikat jossa pääsette suorittamaan tätä edellä mainittua keskustelua. Ei haittaa vaikka valitsemasi paikka tai tekeminen jättäisi jonkin sortin muistijäljen tai elämyksen. Aina ei tarvitse polttaa rahaa tekemällä vaikutuksen vaan yksinkertainen picnic puistossa voi tehdä tarvittavan vaikutuksen. Ota selvää niillä esittämilläsi kysymyksillä tytön mielenkiinnonkohteita ja hyödynnä niitä treffeissä. Paikka, tarjoilu tai ohjelma esim. Paikkoja mitä emme välttämättä suosittele hyviksi ensimmäiskiksi treffipaikoiksi on elokuvat, karting, värikuulasota.. Huom! Edellinen väittämä ei ole välttämättä absoluuttinen totuus eli suosittelemme joka tapauksessa käyttämään omaa rohkeutta ja luovuutta ekan treffipaikan valinnassa.

7. Saa hänet nauramaan

Useissa tutkimuksissa ja kyselyissä käy ilmi, että naiset haluavat kumppanin joka saa heidät nauramaan ja hyvälle tuulelle. Eli mikäli pidemmälle haluat niin olisi parempi opetella nopeasti tämä viihdyttäjän rooli. Tuleva tyttöystäväsi tulee olemaan ehkä vaikein yleisösi, mutta myös ehdottomasti palkitsevin :) Tähän kohtaan ei ole mitään sääntöä tai suurempia suuntaviivoja. Uskomme, että homma lähtee olemalla se positiivinen oma itsesi. Tätä varten sinun ei tarvitse mennä standup- kursseille tai opetella vitsikirjaa ulkoa vaan välillä ihan pelkkä ilme, teko tai oma hölmöytesi hoitaa homman kotiin :)

8. Älä ole liian innokas

Ymmärrämme, että varsinkin pidempään sinkkuna olevat uskovat helposti, että VR:ltä saa helpommin veturin lainaksi kun törmää järkevään, fiksuun ihmiseen. Mutta kun olet vihdoinkin saanut tyttöystävän koukkuun, niin älä pilaa hyvää hommaa olemalla liian innokas. Et varmaan halua antaa tulevalle tyttöystävällesi mielikuvaa sinusta sarjamurhaajana tai stalkkerina? Eli anna hänelle vähän tilaa, sillä osa naisistakin haluaa leikkiä vähän kissa- ja hiirileikkiä.

9. Tee siirtosi

Kun olette päässeet vaiheeseen missä viihdytte toisenne seurassa ja pidätte säännöllisesti yhteyttä niin varmista, että suhteenne ei ole tai ettei siitä tule liian kaverillinen. Eli tee siirtosi! Jokaisella meistä on oma alue jonka sisälle päästämme vain harvoja ja valittuja. Sinun tehtäväsi on hienovaraisesti siirtyä tälle alueelle. Aloitat pienellä flirtillä ja koskettelulla. Sitten etenetkin suuteluasteelle ja siitä eteenpäin saatkin sitte itse hoitaa homman :) Hyvä ja helppo keino on tarjoutua hieromaan hartioita tai esim. jalkoja. Tästä onkin sitten helppo pikkuhiljaa edetä eteenpäin.. Myös tässäkin asiassa on hyvä välttää liikaa innokkuutta. Eli kun pääset pesälle niin älä tunge kieltä kurkkuun ja nuole koko naamaa. Pieni kiusoittelu on myös tässäkin paikallaan :D

10. Close the deal!

Nyt kun viihdytään yhdessä ja vaikeampaa on olla erossa kuin yhdessä on taas tullut aika siirtää homma seuraavalle tasolle. Pyydä häntä tyttöystäväksesi. Jännittävä hetki mutta joku on joskus sanonut, että aina kun jännittää tietää, että on tekemässä jotain minkä muistaa loppuelämänsä. Eli rohkeasti vaan kohti uusia seikkailuja! Tämän jälkeen voikin sitten mennä vaihtamaan parisuhdestatuksen Facebookkiin ja sulkea Tinder- tilinsä :)

Kun olet vihdoinkin kiivennyt kuvainnollisesti Mount Everestille ja saavuttanut sen mitä olet tavoitellut niin muista arvostaa sitä joka päivä. Tee töitä sen eteen ja jatka harjoittelua! Älä anna kuitenkaan itsesi rapistua eli muista edelleen käydä säännöllisesti parturillasi joka saattoi auttaa sinua löytämään tyttöystäväsi ;)

Tervetuloa parturiin!

brbr tuotteet

BRBR - Professional edge. Nordic Values.

BRBR tuo parturiammattilaisten suunnittelemat ja käyttämät tuotteet kaikkien ulottuville. Barber life -käsitteen hengessä tuotteissa tuoksuu maailmankuulut drinkit.

Lue lisää

Siirry takaisin sivun alkuun