Nettisivumme ovat uudistuneet!

Uncategorized

Kaksi suomalaista käsi kädessä

5.12.2019

GROOM & Risu -kaksi suomalaista käsi kädessä

Tiesitkö, että Risu partaöljyt ja -shampoot ovat Suomessa valmistettuja, todella laadukkaita tuotteita joissa on käytetty ainoastaan luonnollisia raaka-aineita? Me tiesimme ja siitä syystä olemmekin suunnattoman iloisia ja ylpeitä voidessamme kertoa, että Risu Brand on nyt osa GROOMia.

Lokakuun lopulla 2019 GROOM Parturit ja Risu Weckström Oy allekirjoittivat sopimuksen jolla GROOM Parturit osti Risu Brand liiketoiminnan. Päätös liiketoimintakaupasta oli kummallekin osapuolelle luontainen, sillä taustalla vaikutti vuosia kestänyt toimiva yhteistyö. Asiaa ei myöskään hankaloittanut se, että GROOM Parturit ja Risu ovat kumpikin kotimaisia perheyrityksiä. 

Risu lahjalaatikko

Me GROOM Partureilla aiomme jatkaa Risu Weckströmin aloittamaa upeaa työtä vaalimalla ja kunnioittamalla samoja arvoja: luonnonmukaisuutta, laatua, suomalaisuutta ja asiakaslähtöisyyttä. Tarkoituksemme on jatkossakin pitää Risun valmistus Suomessa sekä entisestään kehittää koko tuotesarjaa yhdessä partureidemme sekä asiakkaidemme kanssa. 

Mahtavaa itsenäisyyspäivää miehet, suositaan suomalaista käsityötä!

PS. Kannattaa ehdottomasti pysyä kuulolla, upouusi jäsen Risu tuoteperheeseen on jo tulilla… ;)

brbr tuotteet

BRBR - Professional edge. Nordic Values.

BRBR tuo parturiammattilaisten suunnittelemat ja käyttämät tuotteet kaikkien ulottuville. Barber life -käsitteen hengessä tuotteissa tuoksuu maailmankuulut drinkit.

Lue lisää

Siirry takaisin sivun alkuun