Avoimet työpaikat

Toimintamme kasvaessa etsimme jengiimme jatkuvasti uusia, iloisia ja asiakaspalveluhenkisiä partureita.

Tutustu avoimiin paikkoihin alla!

 • Hae parturiksi

  Toimintamme kasvaessa etsimme jengiimme jatkuvasti uusia, iloisia ja asiakaspalveluhenkisiä partureita!

  Lue lisää
 • Hae harjoittelijaksi

  Harjoittelupaikka GROOMissa – hae nyt!

  Lue lisää
 • GROOM Academy

  Parturiksi vuodessa? Tartu ainutlaatuiseen tilaisuuteen ja opiskele suoraan työelämässä.

  Lue lisää

 

Meillä GROOM Partureilla on paljon eri osaajia joukossamme, tutustu meihin paremmin!

Millainen olisi sinun urapolku? Ota yhteyttä, niin juodaan kahvit ja jutellaan 🖤

hae tästä

Parturit

Me parturit olemme miesten hiuksiin ja partoihin erikoistuneita ja kouluttaudumme jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme kaupungin parasta parturipalvelua. Pidämme huolen että asiakkaamme pysyvät komeina, saavat alan parhaimmat tuotteet käyttöönsä opastuksen kautta sekä mikä parasta, suomme heille hetken omaa rentouttavaa aikaa parturipenkissä. Olemme kaikki yksilöitä, mutta asia mikä meitä kaikkia yhdistää, on aito intohimo alaa kohtaan!

Tutustu meihin tarkemmin henkilökuntasivulla 😊

Liikevastaavat

Liikevastaavat toimivat parturityönsä ohella liikkeen vastuuhenkilöinä. He ovat esimerkillisiä partureita ja toimivat tiiviissä yhteistyössä liikkeen omistajien ja HQ:n kanssa. He toivottavat uudet parturit tervetulleiksi ja opastavat heidät työtehtäviin. Liikevastaavan työtehtäviin kuuluu myös oman liikkeensä työnlaadusta, tuotetilauksista ja tiimin toimivuudesta huolehtiminen.

Lue täältä Roosan matka liikevastaavaksi.

Tuotespesialistit

Tuotespesialistit toimivat parturityön ohella tuotesarjojen lähettiläinä. Tuotespesialisteilla on omat valitut tuotesarjat, joihin he ovat tutustuneet perinpohjaisesti ajan ja kokeilun kautta. He jakavat osaamistaan ja kokemuksiaan muille partureille koulutusten ja kirjoitusten avulla – näin kaikki läpi ketjun pääsevät hyödyntämään syvempää tuotetietoutta työssään. 

Kouluttajat

Jotta voimme ylläpitää korkeaa laatua läpi ketjun, tarjoamme partureillemme viikottain maksuttomia koulutuksia; hiustenleikkauksista parranajoihin sekä asiakaspalveluun ja työhyvinvointiin liittyen. Kouluttajamme ovat meidän omia partureita, jotka jakavat osaamistaan niin uusille kuin pidempään alalla olleille partureille. Omien koulutustemme lisäksi meillä vierailee vuosittain vaihtuva parturistara kouluttamassa partureitamme uusien ajankohtaisten trendien parissa.

Franchising-yrittäjät

Franchising-tiimi on tiivis ja koostuu ammattitaitoisista osaajista. Suurin osa franchising yrittäjistä on työskennellyt GROOMilla usean vuoden ennen oman liikkeen perustamista, jotta he voivat seistä vahvasti GROOMin konseptin takana. Kaikki GROOMin franchising-yrittäjät ovat koulutukseltaan partureita ja tekevät penkin äärellä töitä vaihtelevasti – osa tekee parturityötä kokoaikaisesti, kun taas useamman liikkeen omistajilla menee enemmän aikaa hallinnollisiin tehtäviin.

Lue franchising-yrittäjä Hannan tarina.

Hallinnolliset tehtävät

GROOM HQ:n tiimissä työskentelee eri osa-alueiden ammattilaisia ketjun jokapäiväisen toimivuuden varmistamiseksi rekrytoinnin, perehdytysten ja koulutusten, henkilöstöhallinnon, markkinoinnin, verkko- ja tukkukaupan sekä erilaisten kehitysprojektien parissa. Lisäksi toimistolla rempseetä meininkiä ylläpitää karvakorvat Pasi ja Kari.

Harjoittelu GROOMilla?

Moni meistä on aloittanut uransa GROOMilla harjoittelun kautta ja tarjoammekin vuosittain useita eri mahdollisuuksia suorittaa harjoittelujaksoja yrityksemme sisällä. Aiempina vuosina meillä on työskennellyt harjoittelijoita mm. partureina, tuote- ja toimistoassistentteina sekä verkkokaupan parissa. Mikäli sinua kiinnostaa harjoittelu innostavassa ja kasvavassa hiusalan yrityksessä, ota meihin yhteyttä vapaamuotoisen viestin kera rekry@groom.fi