Nettisivumme ovat uudistuneet!

Solomon's pomadet

GROOM-vinkit

Pomade – Parturin vinkit pomaden käyttöön

7.6.2023

Näin käytät pomadea kuten ammattilainen

Pomade on hiusten muotoiluun käytettävä muotoiluvoide, joka antaa hiuksiin pitoa ja pomadesta riippuen myös rakennetta ja kiiltoa. Verrattuna esimerkiksi hiusgeeliin, joka jähmettyy kovaksi kuivuessaan, pomade antaa hiuksille joustavan ja muotoiltavan pidon. Omalle hiustyylille ja toivottuun lopputulokseen sopivaa pomadea valittaessa kannattaa ottaa huomion, onko tuote vesi- vai rasvaliukoinen, ja millaista pitoa ja kiiltoa hiuksiin haluaa.

Italialaiselta Solomon’s  sarjalta löytyy neljä erilaista pomadea – ja nämä nousivat nopeasti sekä GROOM partureiden että asiakkaidemmekin suosikeiksi. Solomon’s Pomadet ovat vesiliukoisia, joten peseytyvät helposti pois eivätkä jätä tuotejäämiä. Merkiltä löytyy kaksi mattapomadea ja kaksi kiiltävää pomadea: Ambler ja Cutler antaa mattaviimeistelyn ja Link-Boy sekä Lighthouse Keeper takaavat tyylikkään kiillon, mutta ilman pelkoa liian kiiltävästä lopputuloksesta.

Parturimme Olli GROOM Aurasta jakaa sisäpiirin vinkit Solomon’s pomaden valintaan ja käyttöön – lue ja muotoile hiuksesi kuin ammattilainen!

Vinkit pomaden käyttöön:

  1. Föönaa hiukset tai anna kuivua luonnollisesti
  2. Ota pieni määrä pomadea ja lämmitä se notkeaksi sormien välissä
  3. Levitä hiuksiin ja muotoile kammalla

Vinkit pomaden käyttöön

 

❗️Parturi vinkkaa:  föönatessa Solomon’s mattapomadet vaan paranee entisestään! Jos toiveena on luonnollinen look, niin muotoilun jälkeen vahaa voi vielä föönata, jolloin se levittyy hiukseen vielä entistäkin paremmin, ja tuo ilmavuutta mutta ei millään tavalla pidon kustannuksella.

Kiiltävä pomade sopii etenkin klassisiin hiusmalleihin, mutta jos toiveena on luonnollisempi lopputulos, niin kokeile levittää tuotetta pyyhekuivaan tukkaan.

Tuotepakkaukset huokuvat italialaista laatua ja metallipurkit ovat varmasti kylppärin tyylikkäimmät. Myös tuotteiden tuoksut ovat Solomonin tyyliin viimeiseen asti hiottu – pomadeissa on raikas, mutta ei liian voimakas tuoksu, ja ne tarjoavat varmasti piristävää vaihtelua!

Solomon’s pomadet löydät GROOM Parturit liikkeistä ja verkkokaupasta!

brbr tuotteet

BRBR - Professional edge. Nordic Values.

BRBR tuo parturiammattilaisten suunnittelemat ja käyttämät tuotteet kaikkien ulottuville. Barber life -käsitteen hengessä tuotteissa tuoksuu maailmankuulut drinkit.

Lue lisää

Siirry takaisin sivun alkuun