Nettisivumme ovat uudistuneet!

Risu x GQ Magazine Cover

Tuotearvostelut ja suositukset

Kansainvälinen miestenlehti GQ esittelee Risun syyskuun numerossaan

18.8.2021

Risu x GQ

No nyt! Mahtavia uutisia, herrat – meidän Risu on tehnyt ensiesiintymisensä ikonisessa brittien GQ -lehdessä

GQ eli Gentlemen’s Quarterly on yksi laajalevikkisempiä miestenlehtiä ja ilmestynyt jo 1930-luvulta lähtien.  Monipuolisesti erilaisia lifestyle-aiheita, kuten muotia, komeudenhoitoa ja viihdemaailman uutisia käsittelevä lehti halusi esitellä myös Risun syyskuun numeronsa ”The Grooming Edit” -artikkelissa. Onnea Risu! Hienoa nähdä suomalainen miesten luonnonkosmetiikkatuote samoissa kansissa maailmanluokan tähtien kanssa – Finnish Your Style

GQ Magazine Cover

Risun esiintyminen GQ lehdessä

Risu Brand

2015 perustettu Risu Brand syntyi intohimosta luoda parranhoitosarja miehille, jotka arvostavat laatua ja kotimaista käsityötä. Risu-tuotteet saavat inspiraationsa niin pohjoisen karusta luonnosta kuin kaupungin sykkeestäkin.

Brändistä on kasvanut  yksi Suomen johtavista miesten luonnonkosmetiikkasarjoista, ja merkiltä löytyy laadukkaat tuotteet parran- ja hiustenhoitoon. Risu-tuotteet valmistetaan huolellisesti valituista raaka-aineista käsityönä Suomessa.

Risu on GROOMin oma tuotemerkki, ja brändin kulmakivet ovat alusta lähtien olleet luonnonmukaisuus, korkea laatu ja kotimaisuus.

brbr tuotteet

BRBR - Professional edge. Nordic Values.

BRBR tuo parturiammattilaisten suunnittelemat ja käyttämät tuotteet kaikkien ulottuville. Barber life -käsitteen hengessä tuotteissa tuoksuu maailmankuulut drinkit.

Lue lisää

Siirry takaisin sivun alkuun