Nettisivumme ovat uudistuneet!

Koulutus ja uramahdollisuudet

Parturit kouluttautuvat – Iisakki Nummi

9.11.2020

Partureiden koulutusiltama Helsingissä, GROOM Rock

Saimme viikonloppuna vieraaksemme alalta tunnetun Iisakki Nummen! :) Iisakki saapui GROOM Rockiin kouluttamaan partureitamme muutaman erilaisen mallin merkeissä. Ilta oli erittäin onnistunut koulutuksen ja seuran osalta. Tsekkaa alhaalta fiiliksiä illalta!

”Edustan modernia parturointia, jossa yhdistyy kampaamo- sekä parturikulttuuri. Koulutuksessa pureudutaan salonkiystävällisiin leikkauksiin, joita pystyy toteuttamaan jokapäiväisessä työssä. Hyvien tekniikoiden ja ergonomian lisäksi on tärkeää aistia asiakkaan tyyli sekä persoona, ja räätälöidä siihen sopiva leikkaus. Kouluttajana tarkoitukseni on auttaa myös partureita löytämään oman tyylinsä, koska jokaisella on oma kädenjälki ja se erottaa meidät toisistamme” – Iisakki

Panostamme jatkuvasti partureittemme kouluttamiseen ulkoisten ja sisäisten koulutusten merkeissä, jotta saat kokea parhaan mahdollisen GROOM kokemuksen vieraillessasi liikkeissämme!

brbr tuotteet

BRBR - Professional edge. Nordic Values.

BRBR tuo parturiammattilaisten suunnittelemat ja käyttämät tuotteet kaikkien ulottuville. Barber life -käsitteen hengessä tuotteissa tuoksuu maailmankuulut drinkit.

Lue lisää

Siirry takaisin sivun alkuun