Tervetuloa parturiin mies!

Tavoitteena on toimintamme alusta alkaen ollut tarjota asiakkaillemme kaupungin parasta parturikokemusta ja tähän haluamme edelleen panostaa jatkuvien koulutusten ja innokkaiden partureiden kautta. Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme komean kokemuksen tulit sitten 30min hiustenleikkaukseen tai hieman pidempään rentouttavaan parranajoon!

Pidämme liikkeet tänäkin aikana puhtaina, desinfioimme työvälineet ja parturipenkit jokaisen asiakkaan jälkeen ja parturimme käyttävät kasvomaskia jokaisen palvelun aikana. Desinfioimme myös liikkeen yleiset tilat, maksupäätteet yms. useita kertoja päivässä ja pidämme erityisen hyvää huolta omasta hygieniastamme.

Jokaisessa GROOM liikkeessä on mahdollisuus käsien pesulle, käsidesin käytölle ja meillä saa käyttää kasvomaskia. Hiustenleikkaukset onnistuvat tehdä normaalisti vaikka kasvomaski on asiakkaan kasvoilla 🙂 tulemme parturiliikkeeseen ainoastaan terveenä, tulethan sinäkin!

Olemme Cash Free eli emme vastaanota käteistä – maksutapoina liikkeissä käy pankki- ja luotto kortit, MobilePay ja ennakkoon ostetut lahja- ja sarjakortit.

Mikäli haluat välttää ruuhka-aikoja parturissa, suosittelemme varaamaan ajan alkuviikolle tai keskipäivälle 🙂

Parturiliikkeet palvelevat normaalisti arkisin klo. 9-20 ja lauantaisin klo. 10-17. Sunnuntaisin olemme teroittamassa saksia ja liikkeemme ovat silloin suljettuina.

Tervetuloa parturiin! #komeakokemus

AJANVARAUKSEEN

Muuta kiinnostavaa luettavaa

Jätä kommentti