Lahja miehelle? Nappaa takuuvarmat vinkit!

Parhaat lahjaideat miehille

Myös niille miehille, joilla on jo kaikkea ja ”emmä mitään tarvitse” -miehille

Loppuvuosi monine juhlapäivineen lähestyy, ja alkaa olla käsillä se aika, kun mietitään lahjaideoita puolisolle, veljelle, isälle, pojalle ja kaikille muillekin tärkeille miehille. Mutta miten voikaan olla niin vaikeaa keksiä, mikä olisi sopiva lahja miehelle 🤯 Kaapit pursuaa sukkia ja kalsareita – kuulostaako tutulta? Tai onko jokavuotinen lahjatoive ”emmä mitään tarvitse” vai tuntuuko, että miehellä on jo kaikkea?

Kun haluat ilahduttaa miestä muullakin kuin pehmeillä paketeilla, niin nappaa tästä parhaat lahjavinkit isänpäiväksi, miestenpäiväksi, syntymäpäiväksi, jouluksi tai valmistumislahjaksi – ja olet askeleen lähempänä täydellistä lahjaa!

Risu gift set

Kotimainen lahja miehelle

Kotimainen lahja on ilo antaa ja saada. Suomalaiselta Risulta löydät laatua ja käsityötä arvostavalle herralle täysin luonnonmukaisia hiusten ja parranhoitotuotteita, jotka ilahduttavat kylpyhuoneessa pitkään.

Joulukuusen alle on mukava kääräistä vastuullinen, ekologinen ja kotimainen käsintehty lahja; poimi oma suosikkisi Risun valikoimasta tai valitse valmis lahjasetti. Valikoima täydentyi juuri upeilla Risu Gift Seteillä.

Osta RISU-tuotteita   

 

Lahjaksi omaa aikaa

Anna miehelle lahjaksi omaa aikaa ja elämys, joka ei unohdu! Aineeton lahja on täydellinen lahja jokaiseen juhlapäivään, eikä kaapin perukoille kerry turhaa roinaa. Voit valita lahjakortin tiettyyn palveluun tai jos et ole varma, mistä lahjansaaja saattaisi tykätä, voi lahjakortin ostaa myös määrähintaisena, jolloin lahjansaaja voi itse valita mieleisensä parturipalvelun ja tuotteet liikevalikoimasta.

Lahjakortti on myös täydellinen lahjaidea kaikille meille matti- ja maijamyöhäisille 🙋‍♀️, jotka jättävät lahjaostokset viime tinkaan – tai jos vain haluat helpottaa arkeasi ja olla jonottamatta ruuhkissa. Lahjakortin saat sähköisenä vastaanottajan sähköpostiin – vaikka vielä juhlapäivän aamuna.

GROOM Parturit suosittelee! Hemmottele miestä esimerkiksi klassisella amerikkalaisella parranajolla(60€/45min), joka  sisältää lämpimät sekä kylmät pyyhkeet, parranmuotoilun, veitsiajon (koko partaa ei tarvitse ajaa pois), rentouttavan kasvohieronnan ja koko komeus viimeistellään rauhoittavalla aftershave-tuotteella. Tämä palvelu on lahja, jota jokainen mies arvostaa!

Osta LAHJAKORTTI

Tuotekuva: Tuoksu & saippua lahjasetti miehelle

Lahjasetit ja valmiiksi paketoidut lahjat

Miehelle suunniteltu, tyylikäs komeudenhoidon lahjasetti ilahduttaa käyttäjäänsä päivittäin. Lahjaseteistä löytyy jokamiehen tärkeimmät kosmetiikkatuotteet parralle, iholle ja hiuksille, joten pakkauksista löytyy mieluisa vaihtoehto miehelle kuin miehelle. Käyttöön tuleva kosmetiikkalahja on varma valinta, sillä käytännöllinen lahja ei unohdu nurkkiin pölyttymään.

Esimerkiksi ylläoleva Pomp&Co. tuoksu & saippua lahjasetti on klassinen lahja miehelle. Setti sisältää käsityönä valmistetun saippuan hiuksille, parralle ja vartalolle sekä Eau de Parfum -tuoksun, jossa yhdistyy raikas laventeli ja lime seetripuun, myskin, meripihkan ja bergamotin kanssa miellyttävän maskuliinikseksi kokonaisuudeksi.

Jos paketoidessa meinaa mennä sormi keskelle suuta, niin lahjanantajan hermoja ja aikaa säästää valmiiksi paketoitu lahja. Lahjasetit ja valmiiksi paketoidut lahjat löydät näppärästi verkkokaupastamme!

KATSO KAIKKI LAHJASETIT

#groomparturit #komeakokemus

Lahjasetit ja valmiiksi paketoidut lahjat

Lahjakortit kätevästi suoraan sähköpostiin

Jätä kommentti