Miesten hiustyylit 2020

Blogi

Miesten hiustyylit 2020

Miesten hiustyylit 2020 ovat hieman pidempiä kuin muutama vuosi sitten. Hiustyyleissä hyödynnetään hiuksen luonnollista rakennetta ja korostetaan sitä eli kihara hius pidetään kiharana ja valitaan muotoilutuotteet, jotka tukevat ja korostavat hiuksen luontaista taipuisuutta.

Edelleen myös erittäin lyhyet ja skinfadetkin pitävät pintansa. Lyhyitä sivuja yhdistetään pidempään rikottuun tai kiharaan pääliosaan.

Jakaukset eivät ole enää skarppeja vaan enemmän luonnollisia. Jakauksen paikka on varsinkin nuoremmilla on siirtynyt keskemmälle päätä 90-luvun tyyliin. Hiuksia viimeistellään kevyemmillä muotoilutuotteilla ja luonnollisesti sormilla. Luonnollisuus miesten hiustyyleissä ja viimeistelyissä on nyt pop!

Paras miesten hiustyyli vuonna 2020 on tietysti puhtaat ja huolitellut hiukset. Tärkeintä on löytää hiustyyli, joka sopii kantajalleen ja missä hän tuntee olonsa itsevarmaksi.  Säännöllinen käyntiväli parturissa varmistaa, että huoliteltu tyyli ja hyvä fiilis pysyvät yllä.

Parempaan suuntaan ollaan menossa myös suomalaisten miesten keskuudessa, mutta välillä kiireen ja ketutuksen keskellä sitä unohtaa itsensä ja priorisoi monet asiat myös parturikäynnin yläpuolelle. Tätä tapahtuu myös allekirjoittaneelle vaikka luulisi, että parturissa käynti olisi suhteellisen helppoa. Kun on ensin vetänyt pipo päässä ylipitkillä hiuksilla läpi säkkipimeän talven, on ihan mieletön fiilis kun nouset parturipenkistä siisteillä hiuksilla. Parturikäynti on pieni mutta erittäin tervetullut piristys arjen keskelle.

Mikäli olet kiinnostunut uudesta hiustyylistä, suosittelemme sinua varaamaan GroCut Special -hiustenleikkauksen missä on enemmän aikaa keskustella ja toteuttaa uusi tyylisi yhdessä parturisi kanssa. Usein tahtoo käydä niin, että kun tykästyy johonkin, sitä pidetään sitten vuodesta toiseen, joten rohkeasti vain kokeilemaan uusia hiustyylejä. Kyse on kuitenkin hiuksista ja parrasta, jotka suurella todennäköisyydellä kasvaa aina takaisin. Jos ei kasvaisi, niin me olisimme työttömiä..

Seuraavaksi esittelemme GROOM Parturit- liikkeiden suosituimmat miesten hiustyylit vuonna  2020:

Klassisemmat hiustyylit

Kenelle nämä hiustyylit sopivat parhaiten?
– Bisnesmiehelle
– Klassisesta tyylistä muutenkin pitäville miehille
– Ajattomista tyyleistä  pitäville
– Kaikille kasvonmuodoille

Klassinen hiustyyli on aina miehekäs ja tyylikäs, joka sopii joka tilanteeseen ja lähes jokaiselle miehelle. Parhaiten klassiseen tyyliin sopii hieman taipuisa hiuslaatu, mutta se ei ole ehdoton vaatimus. Muotoilutuotteeksi tähän hiustenleikkaukseen sopivat hyvin notkeat paste -tyyppiset vahat, jotka jättävät mattamaisen tai vaihtoehtoisesti kiiltävän lopputuloksen. Tuotteeksi suosittelemme: Pomp&Co. Hair Creme Pusher Converge

Lyhyemmät hiustyylit

Kenelle nämä hiustyylit sopivat parhaiten?
– Sporttiselle
– Helppoutta arvostavalle
– Miehekkäälle miehelle
– Pyöreäkasvoiselle

 

Lyhyemmät miesten hiustyylit voivat olla vain hiusrajoilta häivytettyjä (Low fade) tai korkealle ylös asti häivytettyjä (High fade). Häivytetty hiustyyli on erittäin miehekäs hiustenleikkaus, joka pysyy pitkään siistinä, jolloin hiustenleikkausväli voi olla vähän pidempikin (4-5 viikkoa). Tähän hiustyyliin sopivat erinomaisesti mattamaiset ja voimakkaan tuen antavat vahat.

Puolipitkät hiustyylit

Kenelle nämä hiustyylit sopivat parhaiten?
– Rentoa tyyliä arvostaville.
– Somevaikuttajille, poikabändeille ja elokuvatähdille
– Kulmikkaille kasvoille

Miesten puolipitkät hiustyylit ovat rentoja ja tyylinsä puolesta ne sopiva rennosti mutta myös tyylikkäästi pukeutuville miehille. Tämä hiustyyli vaatii hieman enemmän laittoa föönillä, mutta pienen harjoittelun jälkeen aamutoimet menevät vikkelästi ja rutiinilla. Hiustyyli sopii hyvin paksuille ja taipuisille hiukselle. Viimeistelyyn tähän tyyliin tarvitset föönin ja hyvän harjan. Föönaamista helpottaa muotoilutuote föönauksen alle kuten esim. Pusher Temporary bottle rakennesuihke tai Reuzel Grooming Tonic. Viimeistelyyn sopivat hyvin geelit esim. Reuzel Fiber Gel.

Parturimme luonnollisesti auttavat mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivan tyylin. Mikäli haluat muuttaa olemassa olevaa malliasi, suosittelemme valitsemaan GroCut Special -hiustenleikkauksen. Tähän hiustenleikkaukseen on varattu 45min aikaa, jolloin ehditään rauhassa käymään alkukonsultaatio läpi. Tällä varmistamme, että olemme samalla aaltopituudella ja lisäksi uuden hiustyylisi muotoilun opettamiseen on myös hyvä varata hieman aikaa.

Toiminta-ajatukseemme on aina kuulunut tehdä hiustenleikkauksia, jotka ovat miehekkäitä, sopivat kantajalleen ja kestävät 4-5 viikon leikkausvälin. GROOMin hiustenleikkauksissa korostuvat hiusrajat ja niiden viimeistely, hiusmallien kulmikkuus ja tietysti käytön helppous. Mikäli parturikäyntisi jälkeen sinusta kuitenkin tuntuu siltä, että jokin kohta tarvitsee vielä korjausta, sitä varten meillä on GROOM tyytyväisyystakuu. GROOM tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että 7 päivän sisällä voit tulla fiksauttamaan leikkauksesi veloituksetta!

Tervetuloa parturiin!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat 5€ alennuksen verkkokaupastamme tai ensimmäisestä käynnistäsi liikkeissämme.
Psssst. Tsekkaa myös miesten hiustyylit vuodelle 2021

Jätä kommentti