Miesten hiustyylit 2021

Miesten TOP 5 hiustyylit 2021

Kokosimme vuoden 2021 Top 5 halutuimmat miesten hiustyylit mukavasti yhden artikkelin alle. Jos tavoitteenasi on pysyä tyylikkäänä myös läpi vuoden 2021, kannattaa tämä lukaista läpi ennen seuraavaa parturikäyntiäsi.

Miesten hiustyylit 2021 Top 5 -listaus pitää sisällään niin trendikkäitä kuin ajattomiakin tukkatyylejä. Oli tyylisi sporttinen, klassinen, trendikäs, uhkarohkea tai jotain ihan muuta, löytyy tulevan vuoden hiustrendeistä joka jannulle sopiva malli.

Tulevan vuoden hiustrendeissä painopiste on pidemmissä hiusmalleissa, mutta joka mitasta on löydettävissä tyylikäs versio. Viimeistelyssä keskitytään luonnollisen, mutta huolitellun tyylin luomiseen. Jos haaveissasi on uusi hiustyyli, suosittelemme varaamaan ajan GroCut Special -leikkaukseen. GroCut Special -leikkauksessa aikaa on varattu pidempään konsultaatioon, jotta voit suunnitella parturisi avustuksella juuri sinulle sopivan tyylin rauhassa. Saat myös tuote- ja muotoiluvinkit uuden hiustyylisi haltuunottoon.

Myös kasvatusprosessin aikana on hyvä käydä säännöllisesti parturissa. Näin selviät haastavista välivaiheista pienemmällä tuskalla, ja säilyt edustuskelpoisena läpi prosessin. Special-hiustenleikkauksen yhteyteen kuuluu nautittavaksi myös alkoholiton Peroni-olut. Onko tyylikkyys ikinä ollut mukavammin ja helpommin saavutettavissa?

1. Sport Military

Sporttinen, lyhyt hiustyyli saa uuden elämän ronskisti teksturoituna ja superlyhyenä versiona. Armeijasta tuttuun koneajoon verrattuna tässä tyylissä on enemmän muotoa ja rouheutta, mikä tekee hiustyylistä käytännöllisen, ja kasvaessaan armollisen, tyylikkyydestä tinkimättä. Muokkaa tyyliä itsesi näköiseksi jättämällä päältä hieman pidemmäksi ja kampaa eteenpäin crop- tyylisesti, tai ota päälliosa reilusti lyhyeksi ja pörrötä päivän mukaan. Tämä monipuolinen ja helposti muotoiltava hiustyyli ei jätä ketään kylmäksi.

Kenelle nämä hiustyylit sopivat parhaiten? Sporttiselle jannulle. Helppoutta arvostavalle. Pyöreille kasvojenmuodoille. Suoralle ja taipuisille hiuslaaduille.

Parhaat tuotteet viimeistelyyn: Erotellun hiustyylin luomiseksi valitse viimeistelyyn matta- tai kuituvaha, esim. Pusher 7 seconds tai Dirt-hiusvaha. Hentoon hiukseen volyymia saa luotua suolasuihkeella tai rakennespraylla, josta loistavana esimerkkinä Pusher Temporary Bottle.

miesten superlyhyet hiusmallit

2. Short Classic

Klassikko ei petä! Lyhyet, skarpit sivut yhdistettynä pidempään, muotoiltavaan päälliosaan tarjoavat kantajalleen pettämätöntä tyylikkyyttä, monipuolisilla ja helposti saavutettavilla muotoiluvaihtoehdoilla. Sekoita ja heilauta tukka rennosti takaviistoon, tai kaiva esiin jakaus kamman avulla ja viimeistele kiiltävällä pomadella klassiseen tyyliin. Ilmavuutta ja tukea hiustyyliisi saat föönaamalla hiukset haluttuun muotoilusuuntaan harjan avulla.

Kenelle hiustyyli sopii parhaiten? Ajattomille miehille. Etäpalaverien tyylikuninkaille. Kaikille kasvojenmuodoille. Taipuisalle ja kiharalle hiuslaadulle.

Parhaat tuotteet viimeistelyyn: Mattaisella tai puolikiiltävällä vahalla viimeistelet tyylin luonnollisen ja huolitellun näköiseksi. Pomadella ja harvapiikkisellä kammalla saat luotua klassisen, kiiltävän viimeistelyn.

kolme kuvaa miesten lyhyistä ja klassisista hiustyyleistä

3. 90’s Middle Parting

Ysäri on tullut rytinällä hiustrendien maailmaan, eikä sen suosio tule himmenemään vielä vuonna 2021. Päinvastoin, miesten hiustyyleissä 90-luvulta tuttu keskijakaus ja ”hiusverhot” toteutetaan nyt tyylikkäästi ja hyvällä maulla.
Avain täydelliseen ysärin inspiroimaan hiustyyliin löytyy laadukkaasta hiustenleikkauksesta. Miehekkään ja rennon hiustyylin saat jättämällä päälle ja sivuihin hieman mittaa, jotta hius jaksaa taipua taaksepäin. Niskan raja ja pulisonki häivytetään hiustyylin kestävyyden parantamiseksi. Parhaimmillaan keskijakaus on rento, ilmava ja luonnollinen. Sen saavutat muotoilemalla hiukset rennosti taaksepäin, ja ravistamalla luonnollisen jakauksen esiin sormin.

Kenelle hiustyyli sopii parhaiten? Rentoutta arvostaville. Poikabändien jäsenille. Kapeille ja kulmikkaille kasvojenmuodoille. Taipuisalle hiuslaadulle.

Parhaat tuotteet viimeistelyyn: Rennon tyylin viimeistelee joustavan ja kevyen pidon antavat tuotteet, kuten Pusher Converge-muotoiluvoide tai Reuzel Grooming Cream.

kolme kuvaa miesten pidemmistä hiusmalleista

4. Business Casual

Vaivattoman tyylikäs ja ajaton hiustyyli täydellistää jokaisen huolitellun mutta rennon miehen imagon. Business Casual-hiustyylissä yhdistyy klassinen, rento ja käytännönläheinen tyyli. Kulmakivenä hiustyylin luomiselle on pidempi, hyvin leikattu frisööri, joka muotoillaan taaksepäin suuntautuneesti tai sivujakaukselle. Vahingossa vanhasta mallista venähtänyt tukka ei välitä samaa fiilistä kuin hyvin leikattu miesten pidempi hiusmalli, joten parturia ei kannata skipata.

Kenelle hiustyyli sopii parhaiten?  Menestyjille. Lattepapoille. Kapeat ja kulmikkaat kasvot. Kiharat, taipuisat ja vaikeasti asettuvat hiuslaadut.

Parhaat tuotteet viimeistelyyn: Karhean ja kiharan hiuksen taltuttaa pehmeä, rasvaliukoinen pomade, kuten Reuzel Green Pomade. Hennolle hiukselle valitse viimeistelyyn mattainen tai puolikiiltävä, voidemainen vaha ja kaveriksi rakennesuihke.

kolme kuvaa miesten pidemmistä hiusmalleista

5. Modern Mullet

Jääkiekkoilijoiden luottotyyli jo vuodesta -85, takatukka on jälleen voittajien ja ihmemiesten suosima, trendikkäin hiustyyli vuosimallia 2021!

Vuonna 2021 modernisoitu mulletti toteutetaan hienostuneesti ja herrasmiesmäisesti. Pidemmällä takatukalla voi terästää montaa eri hiustyyliä. Kovaa kontrastia saat yhdistämällä mulletin häivytettyihin sivuihin ja voimakkaasti rikottuun, eteenpäin muotoiltavaan päälliosaan. Ajattoman tyylin luomiseen, liitä takatukka pidempään, taaksepäin sliipattavaan hiustyyliin. Rock- viboja saat lisäämällä kaveriksi pitkät pulisongit. Tyylikkäästi toteutettu takatukka vaatii leikkaajaltaan taitoa. Kotona mulletti on helppo ja monipuolinen laitettava. Vaihtelemalla käytettäviä muotoilutuotteita saat luotua erilaisia viimeistelyjä, tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Kenelle hiustyyli sopii parhaiten? Trenditietoisille. Voittajille. Sydämenmuotoisille ja kulmikkaille kasvoille. Taipuisille hiuslaaduille.

Parhaat tuotteet muotoiluun: Sliipattuun versioon föönaa hius ilmavuuden luomiseksi, ja käytä muotoilussa kovapitoista pomadea, esim. Pomp&Co. Pomade, tai Reuzel Blue Pomade. Rouheaan viimeistelyyn suihkuta Reuzel Clay Sprayta kosteaan hiukseen, rutista ja kuivaa sekä viimeistele tyyli mieleiselläsi matta- tai kuituvahalla.

kolme kuvaa miesten mulletti-hiustyylistä

Jos artikkelin seurauksena hukut vaihtoehtopaljouteen, ei hätää. Parturimme auttavat juuri sinulle sopivan tyylikkään hiustyylin valitsemisessa ja räätälöivät sen tarpeisiisi sopivaksi.

Lue myös uusin Top hiustyylit 2022 blogikirjoituksemme.

Tervetuloa parturiin!

AJANVARAUKSEEN

Näillä tuotteilla hiukset minttiin myös vuonna 2021

Jätä kommentti