Pusher CONVERGE -muotoiluvoide (100ml)

Jos puolipitkä tai pitkä hiustyylisi etsii vielä loppuelämän kumppania, se on tässä. Converge on todella monipuolinen muotoiluvoide, jonka pehmeä ja helposti levittyvä koostumus lähes huutaa rinnalleen pidempiä hiustyylejä. Muotoiluvoiteessa on juuri sopiva määrä pitoa, ei liikaa eikä liian vähän, ja se jättää tyylikkään luonnollisen kiillon hiukseen.

Yksi GROOM Partureiden ehdoton luottotuote!

27,90

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pusher CONVERGE -muotoiluvoide (100ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Pusher CONVERGE -muotoiluvoide (100ml)

Converge muotoiluvoide on kaikkien pidempien hiusten luottokumppani. Helposti levittyvä, tahmaamaton ja pehmeä koostumus sulautuu vaivattomasti kuivaan tai puolikuivaan hiukseen jättäen tyylikkään luonnollisen kiillon ja juuri passelin määrän pitoa. Monipuolinen muotoiluvoide sopii loistavasti myös lyhyemmille hiuksille föönauksen alle antamaan tukea ja rakennetta hiukseen.

Käyttö: Levitä voide ensin hyvin käsiisi ja sen jälkeen kuivaan tai pyyhekuivaan hiukseen. Viimeistele käsin tai kammalla haluamasi tyyli.

hs_converge

Koko: 100 ml

Raaka-aineet: Aqua, Acrylates Crosspolymer-x, Propylene Glycol, Peg-8 Beeswax, Ozokerite, Petrolatum, Octyldodecyl Myristate, Cetearylalcohol, Ceteareth-20, parfum (Fragrance) Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Aminomethyl Propanol, PEG-45M.

Pusher tarina alkaa vuodesta 2003, kun O.D. -hiusvaha voitti useita palkintoja uniikista koostumuksestaan ja vahapurkin ulkonäön ansiosta. Puoli vuosikymmentä myöhemmin brändi laajeni uusilla tuotteilla ja vahoille kehiteltiin ekologiset ja pitkällä käytöllä rahaa säästävät täyttöpakkaukset.

Nykyään sarja koostuu laadukkaista hiusten muotoilutuotteista, kuten erilaisista hiusvahoista, rakennesuihkeesta ja hiuslakasta. Miehekkäät ja katu-uskottavat tuotteet ovat varmasti kylppärin tyylikkäimmät. Pusher-tuotteet valmistetaan rakkaassa naapurimaassamme Ruotsissa. Heja!

Pusherin vahva brändi erottuu muista. Omaperäiset tuotepakkaukset viestivät vahvasti käyttäjiensä elämäntyyliä ja arvoja; esimerkiksi hiuslakkapullo muistuttaa ulkoasultaan spraymaalipulloa ja matkakokoiset vahat on pakattu taskussa kätevästi mukana kulkevaan nuuskapurkkiin! Tuotemerkki puhuttelee miehiä, jotka haluavat erottua massasta ja joille tyyli on keino ilmasta itseään ja elämäntapaansa. Tuotesarja on suunnattu ensiluokkaista laatua arvostaville oman tiensä kulkijoille, jotka haluavat korostaa omaa persoonallista tyyliään.

Katso muut Pusher-tuotteet täältä.