Pusher DIRT -mattavaha (85 g)

Kun kiilto on kirosana, Pusher Dirt -mattavaha antaa erittäin mattaisen ja ilmavan lopputuloksen keskivoimakkaalla pidolla. Sopii erityisesti lyhyille ja hennoille hiuksille. Voimme käsi sydämellä sanoa, että Dirt on GROOMin mattaisin vaha ja juuri siitä syystä monen parturin luottotuote.

This is your first step to fame and fortune! 

32,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pusher DIRT -mattavaha (85 g)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Pusher DIRT -mattavaha (85 g)

Savipohjainen Dirt mattavaha on GROOMin mattaisin vaha, jossa on keskivahva pito. Se sopii erityisesti lyhyille ja hennoille hiuksille jättäen kevyen ja ilmavan tunteen.

Tiesitkö, että tuotteeseen on saatavilla ekologinen täyttöpakkaus? Säilytä alkuperäinen purkki ja osta jatkossa Refill-täyttöpakkauksia joko verkkokaupasta tai suoraan GROOM parturiliikkeestä. Sekä luonto että lompakko kiittävät.

Käyttö: Älä säikähdä vahan kovuutta, se vaatii vain hieman rakkautta ennen levittämistä. Koverra purkista sopivan kokoinen nokare -suurin piirtein sama määrä, kuin mitä käytät hammastahnaa per pesukerta. Vie vahanokare keskelle kämmentä (se on käden lämpimin kohta) ja hiero käsiä voimakkaasti yhteen, jotta vaha lämpenee kunnolla. Kun vaha on levittynyt kunnolla ja kauttaaltaan käsiin, vie se hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla. Vinkki! Dirt kannattaa aina levittää kuiviin hiuksiin.

hs_dirt

Koko: 85g

Raaka-aineet: Illite, Petrolatum, Synthetic beeswax, Isopropyl Myristate, PEG-10 Olive Glycerides, Titanium Dioxide, Parfum.

Pusher on ruotsalainen brändi, jolta ei asennetta puutu. Street-henkinen Pusher kulkee omia polkujaan, tekee mitä lystää eikä välitä muiden mielipiteistä. Ajatuksena on valmistaa huippulaadukkaita tuotteita maustettuna asennetta henkivällä, jopa hieman provosoivalla twistillä.