Pusher DIRT Refill mattavaha – täyttöpakkaus (85 g)

Ekologinen täyttöpakkaus Pusher Dirt -mattavahaan.

Pusher Dirt on erittäin mattaisen lopputuloksen antava vaha keskivoimakkaalla pidolla. Sopii erityisesti lyhyille ja hennoille hiuksille jättäen kevyen ja ilmavan tunteen.

This is your first step to fame and fortune!

27,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pusher DIRT Refill mattavaha – täyttöpakkaus (85 g)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Pusher DIRT Refill mattavaha – täyttöpakkaus (85 g)

Savipohjainen Pusher Dirt on GROOMin mattaisin vaha, jossa on keskivahva pito. Se sopii erityisesti lyhyille ja hennoille hiuksille jättäen kevyen ja ilmavan tunteen.

Pusher hiusvahat ja täyttöpakkaukset saatavilla verkkokaupasta ja GROOM parturiliikkeistä.

Käyttö: Älä säikähdä vahan kovuutta, se vaatii vain hieman rakkautta ennen levittämistä. Koverra purkista sopivan kokoinen nokare -suurin piirtein sama määrä, kuin mitä käytät hammastahnaa per pesukerta. Vie vahanokare keskelle kämmentä (se on käden lämpimin kohta) ja hiero käsiä voimakkaasti yhteen, jotta vaha lämpenee kunnolla. Kun vaha on levittynyt kunnolla ja kauttaaltaan käsiin, vie se hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla. Vinkki! Dirt kannattaa aina levittää kuiviin hiuksiin.

 

Koko: 85g

Raaka-aineet: Illite, Petrolatum, Synthetic beeswax, Isopropyl Myristate, PEG-10 Olive Glycerides, Titanium Dioxide, Parfum.

Pusherin tarina alkaa vuodesta 2003, kun O.D Wax -hiusvaha voitti useita palkintoja purkin ulkonäösta ja uniikista koostumuksesta johtuen. Puoli vuosikymmentä myöhemmin brändi laajeni uusilla tuotteilla ja vahoille kehiteltiin muun muassa ekologiset täyttöpakkaukset.