Miesten pukutrendit – 2019

Vuoden 2019 miesten pukumuodissa ei ole tietoakaan tylsyydestä. Trendinä näkyvät värikkäät villatakit, tweed -kankaat ja rohkeat asusteet sukista t-paitoihin. Nykypäivänä uskalletaan näyttää enemmän kerrospukeutumista ja yhdistellä asusteita etiketeistä välittämättä.

1. Rento, tyylikäs t-paita puvun kanssa

T-paita yhdistettynä pukuun on yksi parhaimpia tapoja rikkoa klassinen pukutyyli. Useasti tähän lisätään vielä muotilenkkarit, jonka avulla saadaan asukokonaisuuteen nuorekas ja rento tyyli.

2. Vaihtoehto arkeen, turtleneck puvun kanssa

Pukutyylinä käytetyin asukokonaisuus taitaa olla tällä hetkellä korkea kauluksellinen turtleneck yhdistettynä pikkutakin kanssa. Se tuo toivottua vaihtelua perinteisen kauluspaidan tilalle.

Puvun kanssa sopii myös erinlaiset hius&parta tyylit. Nykypäivänä on jopa suositeltavaa näyttää ”rosoisempi” lookki tasapainoittamaan kokonaisuutta.

3. Aina näyttävä sähkönsininen

Värikäs, raikas ja näyttävä! Sitä kaikkea on sähkönsinisessä puvussa. Se sopii täydellisesti sellaiselle, joka haluaa jotain uutta tumman puvun tilalle. Hyvä valinta myös häihin tai muihin juhlatilaisuuksiin. Sähkönsininen lisäksi imartelee ja kirkastaa kasvoja. Suurimmalla osalla trendimerkeistä löytyy valikoimasta pukua.

4. Tweediä talveen

Tweed-kangas on kestävää ja se suojaa hyvin tuulelta sekä kylmältä. Se on myös aina muodissa!

Tweet-pikkutakki sopii hyvin yhteen smart casual housujen sekä farkkujen kanssa. Voit käyttää tyylikkäästi myös yhdistelmänä värikkään paidan tai neuleen kanssa.

5. Maanläheiset sävyt trendinä

Maanläheiset sävyt, kuten ruskean sävyt, vihreä ja harmaa ovat miesten trendivärejä vuodelle 2019. Rennot, mutta tyylikkäät värit on helppo yhdistellä ja sopivat melkein jokaiselle. Näillä on helppo lähteä kevääseen.

Tässä muutama esimerkki:

Pukutrendit meille loihti parturiasiakkaamme Niklas Sundholm, 30, joka on  miesten trendeihin ja pukuihin erikoistunut muotimaailman moniosaaja. Hän on työskennellyt pitkään muotialalla mm. Tiger of Sweden, Tommy Hilfiger ja Calvin Klein merkkien parissa.

Lisää inspiraatiota pukeutumiseen löydät Niklaksen blogista!

Jätä kommentti