GROOM Garage

GROOM Garage

Eerikinkatu 33, 00180 Kamppi, Helsinki

045 1422 460

Aukioloajat

Ma – Pe 9.00 – 20.00
La 10.00 – 17.00

Ajanvaraustilanne

Varaa aika

Barbers and Beer – GROOM Garage

Barbers and Beer – Miltä kuulostaa kunnon man cave, jonne vetäytyä rentoutumaan ja rassailemaan työpäivän jälkeen? Nahkaiset Chesterfield-nojatuolit, baaritiski ja jääkaapillinen virkistävää palautusjuomaa? Say no more! – Olemme kuulleet toiveenne, ja uusi miesluolien miesluola GROOM Garage on täällä! Joillekin ennestään tuttu moottoriurheilu -henkinen GROOM PitStop remontoitiin ja avattiin uudelleen entistä komeampana!

Kampin GROOM Garagesta löydät kaikki parturipalvelut hiustenleikkauksesta parranmuotoiluun ja parranajoon. Liikkeestämme löydät myös luonnollisesti laadukkaat miesten tuotesarjat mm. Pomp&Co., Pusher, Risu Brand ja Reuzel. Tervetuloa vaikka vaan tuoteostoksille!

Garage sijoittuu lähelle muitakin Kampissa sijaitsevia GROOM liikkeitämme. Osa onkin kysellyt miksi GROOM liikkeet ovat niin lähekkäin tosiaan? Ajatuksemme on alusta lähtien ollut tarjota laadukkaita parturipalveluita nopeasti ja helposti, ja osaksi tästäkin syystä liikkeemme ovat lähekkäin tosiaan. Näemme kaikkien liikkeiden varaustilanteen netistä ja siksi pystymme tarjoamaan lähes päivittäin nopeasti ja helposti ajan jostain liikkeestämme ilman ajanvarausta saapuville asiakkaillemme. Toki kaikkiin liikkeisiin onnistut myös varaamaan ajan kätevästi netistä tai soittamalla juuri sinulle sopivan ajan.

Kampin GROOM liikkeet:

GROOM Rock, Ruoholahdenkatu 2
GROOM Extreme, Kalevankatu 25
GROOM Classic, Kalevankatu 46

Maksutapoina liikkeissämme toimii korttimaksut, MobilePay sekä ennakkoon ostettu sarjakortti tai lahjakortti.

Varaa aika netistä tai tule ilman ajanvarausta. Walk-ins are welcome! Tervetuloa parturiin!

VARAA AIKA

GROOM Garage – Kamppi

Eerikinkatu 33
00180 Helsinki
Puh. 045 1422 460

Seuraa liikkeen menoa Instagramista @groomgaragehki

GROOM #8 since 2013 reborn 2021

Tässä parturissa teitä palvelevat