GROOM Rock – Kamppi

GROOM Rock – Kamppi

Ruoholahdenkatu 2, 00180 Kamppi, Helsinki

045 261 3380

Aukioloajat

Ma – Pe 9.00 – 20.00
La 10.00 – 17.00

Ajanvaraustilanne

Varaa aika

Parturi Kamppi – GROOM Rock

Parturi Kamppi GROOM Rock sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella osoitteessa Ruoholahdenkatu 2.

Liikkeessämme tehdään ammattitaidolla ja monen vuoden kokemuksella kaikki miesten parturipalvelut hiustenleikkauksesta parranmuotoiluun ja parranajoon. Liikkeestämme löydät myös luonnollisesti laadukkaat miesten tuotesarjat mm. BRBR, Pomp&Co., Pusher, Risu Brand ja Reuzel. Tervetuloa vaikka vaan tuoteostoksille!

Mistä kaikki alkoi? Pari vuotta viilattuamme ja harjoiteltuamme Classicin kanssa, tulimme siihen tulokseen, että Helsinki tarvitsee Rock parturin! Sopiva paikka löytyi musiikkiliikkeiden lähistöltä ja klassikkoravintola Kantiksen (Kanta Krouvi) seinänaapurista. No, pari vuotta meni niin ensin lähti musaliikkeet ja sitten lopetti Kantiskin 😀 Nähtävästi monta staraa samoilla nurkilla oli liikaa 😉 Tässä Rock henkisessä parturissa meno on välillä vauhdikasta. Rokki soi ja tukka lyhenee! ROCK!

Rock sijoittuu lähelle muitakin Kampissa sijaitsevia GROOM liikkeitämme. Osa onkin kysellyt miksi GROOM liikkeet ovat niin lähekkäin tosiaan? Ajatuksemme on alusta lähtien ollut tarjota laadukkaita parturipalveluita nopeasti ja helposti, ja osaksi tästäkin syystä liikkeemme ovat lähekkäin tosiaan. Näemme kaikkien liikkeiden varaustilanteen netistä ja siksi pystymme tarjoamaan lähes päivittäin nopeasti ja helposti ajan jostain liikkeestämme ilman ajanvarausta saapuville asiakkaillemme. Toki kaikkiin liikkeisiin onnistut myös varaamaan ajan kätevästi netistä tai soittamalla juuri sinulle sopivan ajan.

GROOM parturiliikkeet Kampissa:

GROOM Classic, Kalevankatu 46
GROOM Extreme, Kalevakatu 25
GROOM Garage, Eerikinkatu 33 (anniskeluoikeudet)

Maksutapoina liikkeissämme toimii korttimaksut, MobilePay sekä ennakkoon ostettu sarjakortti tai lahjakortti.

Tervetuloa parturiin! Myös ilman ajanvarausta! Walk-ins are welcome!

VARAA AIKA

GROOM Rock – Kamppi

Ruoholahdenkatu 2
00180 Helsinki
Puh. 045 261 3380

Seuraa liikkeen menoa Instagramista @groomrokkarit

GROOM #2 since 2009

Tässä parturissa teitä palvelevat