GROOM Loft

GROOM Loft

Sibeliuksenkatu 18-22, 04400 Järvenpää

040 938 2213

Aukioloajat

Ma – Pe 9.00 – 20.00
La 10.00 – 17.00

Ajanvaraustilanne

Varaa aika

Parturi Järvenpää – GROOM Loft

Parturi Järvenpää GROOM Loft palvelee miehiä keskustassa osoitteessa Sibeliuksenkatu 18-22 upeissa, uudenkarheissa tiloissaan. Perustimme Järvenpäähän GROOM Sound liikkeen jo vuonna 2012 ja kovan kysynnän vuoksi pari vuotta myöhemmin syntyi viihtyisä Loft. Täällä aistit aitoa barbershop tunnelmaa!

Viihtyisästä parturiliikkeestämme löydät kaikki parturipalvelut hiustenleikkauksesta parranmuotoiluun ja parranajoon. Parturimme suosittelevat mielellään uusia tyylejä. Liikkeestämme löydät myös luonnollisesti laadukkaat miesten tuotesarjat mm. BRBR, Solomon’s, Pomp&Co., Pusher, Risu Brand ja Reuzel. Tervetuloa piipahtamaan vaikka vaan tuoteostoksille!

Varaa aikasi netistä tai tule ilman ajanvarausta. Walk-ins are welcome! Tervetuloa!

Maksutapoina liikkeissämme toimii korttimaksut, MobilePay sekä ennakkoon ostettu sarjakortti tai lahjakortti.

VARAA AIKA

Järvenpää – GROOM Loft

Sibeliuksenkatu 18-22
04400 Järvenpää
puh. 040 938 2213

Ajatuksemme on alusta lähtien ollut tarjota laadukkaita parturipalveluita nopeasti ja helposti, ja osaksi tästäkin syystä liikkeemme ovat lähekkäin tosiaan ja löydät Järvenpäästä myös toisen liikkeemme, GROOM Soundin osoitteesta Järnefeltinkatu 13. Näemme kaikkien liikkeiden varaustilanteen netistä ja siksi pystymme tarjoamaan lähes päivittäin nopeasti ja helposti ajan jostain liikkeestämme ilman ajanvarausta saapuville asiakkaillemme. Toki kaikkiin liikkeisiin onnistut myös varaamaan ajan kätevästi netistä tai soittamalla juuri sinulle sopivan ajan.

Seuraa liikkeen menoa Instagramista @groomloft

GROOM #10 since 2014

Tässä parturissa teitä palvelevat