GROOM Sound

GROOM Sound

Järnefeltinkatu 13, 04400 Järvenpää

045 857 6166

Aukioloajat

Ma – Pe 9.00 – 20.00
La 10.00 – 17.00

Ajanvaraustilanne


  • la 20.4.

  • su 21.4.

  • ma 22.4.

  • ti 23.4.

  • ke 24.4.
Varaa aika

Parturi Järvenpää – GROOM Sound

Parturi Järvenpää GROOM Sound sijaitsee osoitteessa Järnefeltinkatu 13. Aitoa barbershop tunnelmaa ja komeaa kokemusta!

Parturiliikkeestämme löydät kaikki parturipalvelut hiustenleikkauksesta parranmuotoiluun ja parranajoon. Liikkeestämme löydät myös luonnollisesti laadukkaat miesten tuotesarjat mm. Pomp&Co., Pusher, Risu Brand ja Reuzel.

Mistä kaikki alkoi? Seitsemän vuotta Stadissa hilluttuamme joku kertoi, että myös Kehä III:n ulkopuolella on elämää?! Pienen harkinnan jälkeen uskaltauduimme “maalle” ja GROOM Sound on meidän ensimmäinen parturiliikkeemme Helsingin ulkopuolella. Järvenpää jo musiikkihenkisenä kaupunkina suorastaan vaatimalla vaati liikkeen teemaksi jotain musiikkihenkistä. Pitkän pohdinnan (5min) tuloksena syntyi GROOM Sound!

Maksutapoina liikkeissämme toimii korttimaksut, MobilePay sekä ennakkoon ostettu sarjakortti tai lahjakortti.

Tervetuloa parturiin! Myös ilman ajanvarausta!

VARAA AIKA

GROOM Sound – Järvenpää

Järnefeltinkatu 13
04400 Järvenpää
puh. 045 857 6166

Ajatuksemme on alusta lähtien ollut tarjota laadukkaita parturipalveluita nopeasti ja helposti, ja osaksi tästäkin syystä liikkeemme ovat lähekkäin tosiaan ja löydät Järvenpäästä myös toisen liikkeeemme, GROOM Loftin osoitteesta Sibeliuksenkatu 18-22. Näemme kaikkien liikkeiden varaustilanteen netistä ja siksi pystymme tarjoamaan lähes päivittäin nopeasti ja helposti ajan jostain liikkeestämme ilman ajanvarausta saapuville asiakkaillemme. Toki kaikkiin liikkeisiin onnistut myös varaamaan ajan kätevästi netistä tai soittamalla juuri sinulle sopivan ajan.

Seuraa liikkeen menoa Instagramista @groomsound

GROOM #6 since 2012

Tässä parturissa teitä palvelevat