GROOM Corner

GROOM Corner

Suurlohjankatu 1, 08100 Lohja

045 843 56 00

Aukioloajat

Ma – Pe 9.00 – 20.00
La 10.00 – 17.00

Ajanvaraustilanne


  • la 20.4.

  • su 21.4.

  • ma 22.4.

  • ti 23.4.

  • ke 24.4.
Varaa aika

Parturi Lohja – GROOM Corner

Parturi Lohja palvelee miehiä Suurlohjankadulla Lohjan keskustassa Cafe Laurin vieressä. Liikkeeseen löydät perille joko Kauppakadun väliköstä tai Laurinkadun keskusaukion kautta.

Mistä kaikki sai alkunsa? Järvenpään liikkeen avaus rohkaisi meitä tutustumaan enemmänkin Kehä III:n ulkopuolelle. Pieni kävelylenkki Lohjalla viikonloppuna johti siihen, että kotiin tultiin takaisin vuokrasopimus takataskussa. Ja ei muuta taas kuin pää punaisena miettimään parturiliikkelle teemaa ja remonttia samalla pystyyn. Hienosti ajoitettu aloitus taas, sillä juuri samaan aikaan järjestelimme GROOM Rocks vol. 2 bileitä ja kuka sitä kesällä muutenkaan haluaisi lomailla tai ottaa rennommin… Nimeksi valitsimme tällä kertaa GROOM Corner. Liikehuoneisto kun on jonkin sortin kulmaliikehuoneisto ja samassa tilassa on kuulemma aikoinaan toiminut Naminurkka 😀 Naminurkka – GROOM Corner – Naminurkka… HEUREKA!

Lohjan parturissa tehdään ammattitaidolla jo monen vuoden kokemuksella kaikki miesten parturipalvelut hiustenleikkauksesta parranmuotoiluun ja parranajoon. Liikkeestämme löydät myös luonnollisesti laadukkaat miesten tuotesarjat mm. BRBR, Pomp&Co., Pusher, Risu Brand ja Reuzel.

Maksutapoina liikkeissämme toimii korttimaksut, MobilePay sekä ennakkoon ostettu sarjakortti tai lahjakortti.

Varaa aika kätevästi netistä tai piipahda parturissa ilman ajanvarausta. Tervetuloa!

VARAA AIKA

GROOM Corner – Lohja

Suurlohjankatu 1
08100 Lohja
puh. 045 843 56 00

Seuraa liikkeen menoa Instagramista @groomcorner

GROOM #7 since 2012

Tässä parturissa teitä palvelevat