Amerikkalainen parranajo (45min)

Amerikkalainen parranajo

Paras lahja miehelle!

Amerikkalainen parranajo on parturipalveluiden Rolls Royce. Palvelu sisältää amerikkalaisen parranajon lämpimillä ja kylmillä pyyhkeillä, parranmuotoilun, veitsiajon, rentouttavan kasvohieronnan öljyllä sekä lopuksi palvelu viimeistellään rauhoittavalla Aftershave-tuotteella – koko partaa ei tarvitse ajaa pois.

Hemmottele ystävääsi tai itseäsi ja osta lahjakortti tähän klassiseen parturipalveluun.

Kuvan pitää olla jpg muodossa, maksimikoko 4MB ja minimileveys 800px.

60,00

Lahja-/sarjakortti lähetetään heti maksamisen jälkeen vastaanottajan sähköpostiin

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Amerikkalainen parranajo (45min)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Tästä meidät tunnetaan! Amerikkalaista parranajoa on käynyt GROOMissa opettelemassa mm. Kotiteollisuuden Hynynen sekä Suomen tunnetuin pankkirosvo Volvo Markkanenkin on tämän testannut. Amerikkalainen parranajo sisältää lämpimät ja kylmät pyyhkeet, parranmuotoilun, veitsiajon (koko partaa ei tarvitse ajaa pois) sekä kasvohieronnan.

(kesto n. 45min)

Lahjakortti voimassa  8 kk ostopäivästä. Lahjakortti käy kaikkiin GROOM Parturit liikkeisiin.

Asiakkaidemme kommentteja:
”Aina ollu hyvä palvelu ja mukavia partureita, jos tukka kasvais nopeammin, kävisin useammin :D”, ”Olette mahtavia 😉 Kiitos – Tack Groom”, ”Loistomeininki ja osaavaa väkeä. Kiitos!”, ”Mukavat ja ammattitaitoiset parturit ja hyvä konsepti”, ”Aina mukavaa ja hyvää palvelua! Olette mahtavia – keep up the good work! :)”

Katso myös muut lahjakortit parturiin.

Lahjakortti parturiin on paras lahja miehelle, jolla on jo kaikkea. Lahjakortin voi ostaa myös määrähintaisena, jolloin lahjansaaja voi itse valita mieleisensä parturipalvelun ja tuotteet liikevalikoimasta. Määrähintaisen lahjakortin voi käyttää myös erissä eli lahjansaaja voi itse päättää paljonko, mihin ja missä hän lahjakorttia käyttää.

Sähköisen lahjakortin saat kätevästi suoraan joko omaan tai lahjansaajan sähköpostiin. Viimeisen silauksen lahjakortille antaa personointi haluamallasi kuvalla tai teemalla. Isänpäivään sopii hyvin “Kaikki sankarit eivät käytä viittaa” ja jouluna miestä ilahduttaa “All I want for Christmas is haircut & shave” -teema. Täppää “Personoi lahjakortti omalla kuvalla ja haluamallasi teemalla” ja tee lahjasta entistäkin merkityksellisempi.

ANNAMME KAIKILLE PALVELUILLEMME TYYTYVÄISYYSTAKUUN.

Anna miehelle lahjaksi omaa aikaa – täydellinen lahja jokaiseen tilanteeseen.