Hiuspohjan hieronta (15min)

Rentouttava, vartin hemmottelu ja irtiotto arjesta.

Palvelu sisältää hiustenpesun ja rentouttavan pään ja hartia-alueen hieronnan. Hiuspohjan hieronta on täydellinen lahja myös karvattomille kavereille.

Kuvan pitää olla jpg muodossa, maksimikoko 4MB ja minimileveys 800px.

22,00

Lahja-/sarjakortti lähetetään heti maksamisen jälkeen vastaanottajan sähköpostiin

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hiuspohjan hieronta (15min)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Hiuspohjan hieronta – Rentouttava, vartin hemmottelu ja irtiotto arjesta. Palvelun aikana parturimme tekevät rentouttavan hiuspohjan-, niskan-, ja hartiahieronnan, joka viimeistellään päänahkaa virkistävällä hoitoseerumilla. Lopuksi tarvittaessa kuivaus. Palvelu sisältää kahvin tai teen.

Kesto n. 15min.

Voimme ylpeänä tarjota teille ammattilaisen (Suomen Urheiluhierontakeskuksen) kehittämän hieronnan – turvallisilla ja tehokkailla hierontaotteilla!

HYVÄ TIETÄÄ:
Loistava lisäpalvelu minkä tahansa palvelun yhteyteen – tai ota pelkkä hiuspohjanhieronta ja nauti hetki omaa aikaa vaikka lounastauolla. Säännöllisen hiuspohjanhieronnan on todettu ehkäisevän hiustenlähtöä sekä vähentävän stressiä. Ei tarvitse olla hiuksia (tai partaa) tullakseen parturiin!

Lahjakortti on voimassa 8 kk ostopäivästä ja käy kaikissa GROOM-liikkeissä. Katso myös muut lahjakortit parturiin.

Lahjakortti on täydellinen lahja miehelle, jolla on jo kaikkea. Lahjakortin voi ostaa myös määrähintaisena, jolloin lahjansaaja voi itse valita mieleisensä parturipalvelun ja tuotteet liikevalikoimasta. Määrähintaisen lahjakortin voi käyttää myös erissä eli lahjansaaja voi itse päättää paljonko, mihin ja missä hän lahjakorttia käyttää.

Sähköisen lahjakortin saat kätevästi suoraan joko omaan tai lahjansaajan sähköpostiin. Viimeisen silauksen lahjakortille antaa personointi haluamallasi kuvalla tai teemalla. Isänpäivään sopii hyvin “Kaikki sankarit eivät käytä viittaa” ja jouluna miestä ilahduttaa “All I want for Christmas is haircut & shave” -teema. Täppää “Personoi lahjakortti omalla kuvalla ja haluamallasi teemalla” ja tee lahjasta entistäkin merkityksellisempi.

ANNAMME KAIKILLE PALVELUILLEMME TYYTYVÄISYYSTAKUUN.

Anna miehelle lahjaksi omaa aikaa – täydellinen lahja jokaiseen tilanteeseen.