Lahjakortit

Lahjakortti miehelle

Mikä olisi elämäsi komistukselle paras lahja? Anna miehelle lahjaksi elämys, joka ei unohdu! GROOM-lahjakortit on monena vuonna ollut suosittu lahja ja vaihtoehtoja löytyy joka lähtöön. Miltä kuulostaisi täyden palvelun amerikkalainen parranajo lämpimillä kääreillä ja kasvohieronnalla? Tai kenties Suomen rentouttavin hiustenleikkaus Relax eli laadukas hiustenleikkaus yhdistettynä rentouttavaan hiuspohja-, niska- ja hartiahierontaan? Kiireiset jannut arvostavat nopeaa puolen tunnin Basic hiustenleikkausta – parturipalveluihin hankit lahjakortin kätevästi netistä tai poikkea suoraan liikkeeseen.

Mikä lahjakortti valita?

Etkö ole varma, mistä päivänsankari saattaisi tykätä? Ei huolta, lahjakortin voi ostaa myös määrähintaisena, jolloin lahjansaaja voi itse valita mieleisensä parturipalvelun ja tuotteet liikevalikoimasta. Määrähintaisen lahjakortin voi käyttää myös erissä eli lahjansaaja voi itse päättää paljonko, mihin ja missä hän lahjakorttia käyttää.

Sähköisen lahjakortin saat kätevästi suoraan joko omaan tai lahjansaajan sähköpostiin. Viimeisen silauksen lahjakortille antaa haluamasi kuva tai teema – isänpäivään sopii hyvin “Kaikki sankarit eivät käytä viittaa” ja jouluna miestä ilahduttaa “All I want for Christmas is haircut & shave” -teema. Täppää “Personoi lahjakortti omalla kuvalla ja haluamallasi teemalla” ja tee lahjasta entistäkin merkityksellisempi.

Lahjakortit on voimassa 6 kuukautta ostohetkestä, ja käy kaikissa GROOM parturiliikkeissä. 

Anna miehelle lahjaksi omaa aikaa – täydellinen lahja jokaiseen tilanteeseen.

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko