Lahjakortit

Lahjakortti miehelle parturiin

Mikä on paras lahja miehelle, jolla on jo kaikkea? Anna miehelle lahjaksi omaa aikaa ja elämys, joka ei unohdu! GROOM-lahjakortit parturiin on monena vuonna ollut suosittu lahja ja vaihtoehtoja löytyy joka lähtöön. Miltä kuulostaisi täyden palvelun amerikkalainen parranajo lämpimillä kääreillä ja kasvohieronnalla? Tai kenties Suomen rentouttavin hiustenleikkaus Relax eli laadukas hiustenleikkaus yhdistettynä rentouttavaan hiuspohja-, niska- ja hartiahierontaan? Kiireiset miehet arvostavat nopeaa puolen tunnin Basic hiustenleikkausta. Hanki lahjakortti parturiin kätevästi netistä vaikka suoraan lahjansaajan sähköpostiin tai poikkea suoraan liikkeeseen ostoksille.

ANNAMME KAIKILLE PALVELUILLEMME TYYTYVÄISYYSTAKUUN.

Mikä lahjakortti valita?

Etkö ole varma, mistä päivänsankari saattaisi tykätä? Ei huolta, lahjakortin voi ostaa myös määrähintaisena, jolloin lahjansaaja voi itse valita mieleisensä parturipalvelun ja tuotteet liikevalikoimasta. Määrähintaisen lahjakortin voi käyttää myös erissä eli lahjansaaja voi itse päättää paljonko, mihin ja missä hän lahjakorttia käyttää.

lahjakortti miehelle joulu

Sähköisen lahjakortin saat kätevästi suoraan joko omaan tai lahjansaajan sähköpostiin. Viimeisen silauksen lahjakortille antaa haluamasi kuva tai teema – isänpäivään sopii hyvin “Kaikki sankarit eivät käytä viittaa” ja jouluna miestä ilahduttaa “All I want for Christmas is haircut & shave” -teema. Täppää “Personoi lahjakortti omalla kuvalla ja haluamallasi teemalla” ja tee lahjasta entistäkin merkityksellisempi.

Lahjakortit ovat voimassa 8 kuukautta ostohetkestä, ja käy kaikissa GROOM parturiliikkeissä

Anna miehelle lahjaksi omaa aikaa – täydellinen lahja jokaiseen tilanteeseen.

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko