BRBR viimeistelykampa

Viimeistele hiuksesi kuin parturi! Ammattilaisille suunniteltu viimeistelykampa jättää hiuksiin tyylikkään, erotellun viimeistelyn.

Harvapiikkinen kampa sopii loistavasti myös parralle ja pyöristetyt piikit selvittävät takut hellävaraisesti. Näppärä taitettava kampa taittuu kiinni taskukokoiseksi ja säilyy siistinä metallikotelossaan. Viimeisenä muttei vähäisimpänä kammasta löytyy myös pullonavaaja eli ehdoton tarvike jokaisen miehen taskuun. Kippis!

12,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BRBR viimeistelykampa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

BRBR viimeistelykampa

Viimeistele hiuksesi kuin parturi! Ammattilaisille suunniteltu BRBR viimeistelykampa jättää hiuksiin tyylikkään, erotellun ja uurteikkaan viimeistelyn.

Harvapiikkinen kampa sopii loistavasti myös parralle ja pyöristetyt piikit selvittävät takut hellävaraisesti. Näppärä taitettava kampa taittuu kiinni taskukokoiseksi ja säilyy siistinä metallikotelossaan. Viimeisenä muttei vähäisimpänä kammasta löytyy myös pullonavaaja eli ehdoton tarvike jokaisen miehen taskuun.

Koko: Pituus avattuna 20 cm, taitettuna: 11 cm

BRBR – Professional edge. Nordic Values.

BRBR tuo parturiammattilaisten suunnittelemat ja käyttämät tuotteet kaikkien ulottuville. Helppokäyttöiset, ajattomat ja laadukkaat tuotteet tekevät mitä lupaavat ja niistä on skandinaaviseen tyyliin karsittu turha kikkailu pois.

Founders vision

I was tired of impersonal, fake or super-masculine products
aimed at men. I wanted to make a quality, timeless and
Nordic lifestyle product line that would work for everyone. The product line is easy to understand, functional and stylish. It fits into the daily life – both into the bathroom and training bag. BRBR is about those authentic moments where life is enjoyed to the fullest.

Join us as you are. Kippis!

@barber.life