Reuzel Fiber Gel – kuitugeeli (100 ml)

Reuzel Fiber Gel – antaa hiuksiisi hyvää pitoa ja rakennetta. Mukavaa vaihtelua vahan käyttäjille. Kuitugeeli jättää mattapinnan, eikä karise pois päivän mittaan.

Reuzel kouluttajamme vinkki: kuitugeeli on täydellinen föönaukseen! Lisää tuuheutta ja antaa keskivahvan pidon hiukseen.

18,90

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Reuzel Fiber Gel – kuitugeeli (100 ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Reuzel Fiber Gel – kuitugeeli

Reuzel Fiber Gel on Schorem -partureiden kehittämän tuotesarja Reuzelin helppokäyttöinen kuitugeeli!  Helppo levittää ja muotoilla haluamallasi tavalla. Voit käyttää muotoilussa apuna myös kampaa.

Parturimme vinkit:

  • Levitä kosteaan hiukseen ja muotoile käsin tai;
  • Kampaa geeli kosteaan hiukseen

Käyttö: Levitä geeli kuivaan tai pyyhekuivaan hiukseen. Kuivaan hiukseen levitettäessä saat mattaisen lopputuloksen. Kosteassa hiuksessa geeli muotoutuu ja levittyy helpommin sekä antaa aavistuksen kiiltävämmän lookin. Toimii silti hyvin mattatuotteiden kannattajille!

Hiero käsiin, vie hiuksiin ja muotoile joko käsin tai kamman kanssa haluamaasi muotoon.

Koko: 100 ml

Muut Reuzel tuotteet löydät täältä!

Reuzel on hollantia, ja se tarkoittaa laardia – mikäpä muukaan nimi olisi osuvampi laadukkaille Old School -pomadeille?

Schorem on miesten Old School -parturiliike Rotterdamissa. Liikkeessä on erikoistuttu klassisiin miesten hiustyyleihin; pompadour ja flattop muiden muassa ovat liikkeen arkea. Liikkeen perustajat Leen ja Bertus aloittivat uransa vain 14-vuotiaina intohimosta miesten klassisiin hiustenleikkauksiin. Omaan, vaativaan makuunsa ja usean vuosikymmenen parturointikokemukseensa pohjautuen nämä parturimestarit ovat luoneet myös Reuzel hius- ja partatuotesarjan, joka on suunniteltu perinteitä kunnioittaen, mutta vastaamaan nykypäivän modernien miesten korkeisiin vaatimuksiin.

Reuzelin tuotteissa kunnioitetaan vanhan ajan pomade-henkeä; menneisyydessä pomadet oli valmistettu eläinrasvasta ja hajustettu omenoilla. Modernit, synteettisesti valmistetut pomadet mukailevat yhä mennyttä, ja monissa tuoksuukin perinteinen omena.